Se închide o televiziune importantă în România, dar o alta îi ia locul! Ce post tv se lansează în ianuarie

18 dec. 2020
Se închide o televiziune importantă în România, dar o alta îi ia locul! Ce post tv se lansează în ianuarie

Vești nu foarte bune pentru iubitorii de filme. Un post de televiziune urmează să se închidă în luna ianuarie. Un altul îi va lua locul, dar va fi diferit. Parmount Channel va ieși din grilă și va apărea TeenNick.

Așa cum spune și numele este un post de televiziune dedicat în special adolescenților, cu vârste cuprinse între 12 și 16 ani și este deținut de ViacomCBS. Vor fi difuzate multe seriale de comedie, dar și altele. TeenNick va fi disponibil pentru clienții marilor operatori de televiziune începând 12 ianuarie 2021, anunță reprezentanții ViacomCBS, potrivit paginademedia.ro.

Ce seriale vor fi difuzate pe TeenNick

„În procesul de reajustare a portofoliului, ViacomCBS transformă Paramount Channel România în TeenNick și pune această nouă televiziune la dispoziția distribuitorilor. Introducerea TeenNick pe piață va reprezenta înlocuirea treptată a Paramount Channel”, transmit reprezentanții Viacom CBS.

Noul post face parte din grupul de televiziuni Nickelodeon, operate de ViacomCBS și vine în completarea programului oferit de Nickelodeon, Nick Jr. și NickToons.

În grilă se vor regăsi și pentru copii precum iCarly, The Thundermans, Noobees, I am Frankie, School of Rock, Victorious și multe altele.

Filmele de pe Paramount Channel vor putea fi urmărite pe Comedy Central.