S-a cerut demisia lui Florin Călinescu de la PRO TV. Ce s-a întâmplat

31 mai 2021
S-a cerut demisia lui Florin Călinescu de la PRO TV. Ce s-a întâmplat
Florin Călinescu

Florin Călinescu colaborează cu PRO TV încă de la înființarea postului. Actorul a dispărut apoi o perioadă de pe micile ecrane și a revenit în forță în juriul de la Românii au talent. El reprezintă practic sarea și piperul show-ului, reușind de multe ori să stârnească hohote de râs.

În anul 2019, Florin Călinescu anunța că pleacă de la PRO TV pentru că vrea să intre în politică. Și cum postul nu vrea deloc să fie asociat cu acest domeniu, producătorii l-au pus practic să aleagă. Iar actorul în stilul carcateristic s-a decis să reprezinte Partidul Verde și să lupte pentru schimbrea în România.

Cine cere demisia lui Florin Călinescu de la PRO TV și de ce

În cele din urmă reprezentanții PRO TV și Florin Călinescu au căzut la pace și el a revenit în juriu. Ambele părți au realizat că ar avea multe de pierdut în urma întreruperii colaborării.

Sezonul 11 de la Românii au talent s-a terminat, însă ca de fiecare dată cu scandal în social media. O parte dintre fani au fost foarte deranjați de faptul că GIM a terminat pe locul 2. Tânărul a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu, care l-a susținut până la capăt.

GIM are o poveste tristă de viață. Mama lui l-a abandonat în fața spitalului, când avea doar nouă luni, alături de fratele lui mai mare, care avea șase ani. Cei doi s-au descurcat cu greu, dar au reușit să-și crioască un drum în viață.

O parte din fani au făcut o petiție și au cerut demiterea lui Florin Călinescu din juriul de la PRO TV pentru că el a fost cel care l-a împins pe GIM până în finală, deși tânărul nu are pic de talent, consideră ei.

GIM a fost la un pas să câștige Românii au talent

“Ca de obicei, mulți au votat cazurile sociale. Datoria juriului e să aleagă pentru semifinale talente adevărate. Dar ce să faci când în juriu îl avem pe Florin Călinescu care s-a emoționat la povestea lui GIM și i-a dat un Golden Buzz pe degeaba. Acela a fost momentul decisiv în care GIM urma să ajungă departe datorită celor care votează cazuri sociale și nu talentul.

Rușine și organizatorilor pentru că îi lasă pe cei cu cazuri sociale să se vaite în emisiune despre viață sau trecutul lor. Concluzia: Călinescu trebuie schimbat din juriu. Fără Golden Buzz-ul lui, GIM nu prindea nici semifinala. După părerea mea top 3 trebuia să fie așa: 1. Ana-Maria Mărgean, 2. Art of Robots, 3. Remi Martin”, a scris pe facebook unul dintre fanii emisiunii de la Pro TV.

Totuși trebuie subliniat că GIM a primit un număr record de voturi și era la un pas să câștige. El s-a ales cu un premiu de 20.000 de euro, marele premiu reveindu-i Anei Maria Mărgean, care a primit trofeul și un cec de 120.000 de euro.