Probleme mari pentru Gabi Bădălău după ce s-a vaccinat cu a doua doză de vaccin anti-coronavirus! Ce efecte adverse a resimțit

24 feb. 2021
Probleme mari pentru Gabi Bădălău după ce s-a vaccinat cu a doua doză de vaccin anti-coronavirus! Ce efecte adverse a resimțit
Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu pe vremea când formau un cuplu

Dacă administrarea primei doze de vaccin anti-coronavirus nu a creat prea multe probleme, iată că după rapel după mai mulți pacienți acuză reacții adverse mai mult sau mai puțin severe. Printre aceștia și Gabi Bădălău, devenit super celebru în ultima perioadă, atât prin prisma relației cu Bianca Drăgușanu, cât și din cauza scandalului declanșat pe tema divorțului de Claudia Pătrășcanu.

Gabi Bădălău s-a vaccinat printre primii anti-coronavirus, iar după prima doză s-a simțit bine și nu s-a plâns de niciun fel de reacție negativă. Nu același lucra s-a întâmplat după rapelul, care i-a fost administrat luni. Acesta a apelat chiar și la medici pentru că starea lui de sănătate s-a deteriorat simțitor.

Totuși, în urma unui consult, doctorii l-au acuzat că nu are nimic grav și că efecte vor trece în doar câteva zile. Gabi Bădălău a acuzat o stare generală proastă, de slăbiciune și oboseală accentuată. Informațiile au fost făcute publice în cadrul emisiunii lui Dan Capatos, difuzată acum la Antena Stars, de luni până vineri la 22.30.

Gabi Bădălău, măcinat de numeroase scandaluri

Gabi Bădălău nu traversează cea mai bună perioadă a vieții sale. Acesta este permanent în atenția mass media din cauza șirului nesfârșit de scandaluri în care este implicat. Despărțirea de mama copiilor lui, Claudia Pătrășcanu este una care oferă mult circ public. Aceasta și-a acuzat fostul soț de neglijență în familie și de faptul că-și consuma toți banii cu amantele sale.

Cei doi soți nu au reușit să se înțeleagă în privința averii, motiv pentru care aceștia au declanșat un proces de divorț, care pare fără sfârșit. Deși se pare că Bădălău i-ar fi oferit fostei parteneri de viață 150.000 de euro, aceasta a refuzat oferta și a spus că dorește să meargă mai departe cu procesul și să aștepte o decizie finală a instanței.