Premiul de 31 de milioane de euro câștigat la LOTO i-a distrus viața. Cum a murit femeie care l-a câștigat

04 sept. 2021
Premiul de 31 de milioane de euro câștigat la LOTO i-a distrus viața. Cum a murit femeie care l-a câștigat

Câștigătoarea la loteria EuroMillions, cu un premiu de 31 de milioane de euro, a fost găsită fără suflare în casa ei de 145.000 de euro. Femeia, în vârstă de 56 de ani, a regretat mereu câștigarea acestei sume și spunea că i-a distrus complet viața. 

Margaret Loughrey, în vârstă de 56 de ani, a câștigat premiul EuroMillions în urmă cu opt ani, dar acest lucru a „distrus-o”, după cum mărturisea ea. Decesul se pare că ar fi survenit din cauza anilor plini de necazuri și supărare. Aceasta nu era căsătorită și trăia alături de sora ei și cei patru frați, scrie Daily Mail.

Ea și-a cumpărat biletul după ce se întorcea de la un centru de recrutare. Femeia nu avea un job în acel moment și trăia dintr-un ajutor social de 58 de lire pe săptămână. În urma norocului ei a fost supranumită „Maggie Millions” și câștigarea premiului i-a permis să-și cumpere „un imperiu imobiliar”, care includea o casă de peste 145.000 de euro, un pub și o fostă fabrică transformată în centrul de agrement.

Autoritățile au declarat că moartea ei subită nu este considerată una suspectă și este doar un sfârșit tragic ca urmare a anilor ei de necazuri.

Fericirea nu a durat mult

La numai patru luni după câștigarea premiului Margaret a fost internată la un spital de psihiatrie, experiență pe care aceasta o descria ca fiind iadul pe pământ.

„Dacă există iadul, atunci am fost acolo. Atât de rău a fost”, spunea femeia.

Mai târziu, ea a susținut că lumea i-a „furat milioane”, adăugând că „regret că am câștigat la loterie, desigur. Am fost o persoană fericită înainte. Sunt o ființă umană și tot ce mi-a făcut acest premiu este să-mi distrugă viața.”

Recent, aceasta declara într-un interviu că i-au mai rămas doar aproape 6 milioane de euro și a explica că „nu poți lua banii cu tine în mormânt. Nu există giulgiu cu buzunare.”

Câștigarea premiului nu i-a adus doamnei Loughrey decât probleme și a jurat să-și răspândească norocul câștigat prin donații.

„Nu are rost să ai 27 de milioane de lire sterline și să fii singur. Asta nu mă poate face fericit, asta nu mă poate face decât să mă bucur că toată lumea este fericită și până acum toată lumea este absolut încântată.”