Pandora a lansat o nouă colecție de talismane superbe. Ce reprezintă fiecare dintre acestea și de ce trebuie să le ai cu tine

07 iun. 2022
Pandora a lansat o nouă colecție de talismane superbe. Ce reprezintă fiecare dintre acestea și de ce trebuie să le ai cu tine

În noua sa colecție, „My Summer Story”, Pandora surprinde esența verii într-un stil efervescent, inspirat de călătorii pline de soare și aventuri la malul mării. Let’s go exploring!

Noile accesorii de la Pandora încapsulează instantanee fermecătoare ale unor peisaje și sunete estivale. Adoptă o stare de spirit radiantă oriunde te afli, cu talismanele Pandora care te duc cu gândul la fructe și păduri tropicale sau simbolizează marea ori deșertul. Le poți integra în piese complexe, care evocă zgomotul oceanului și o plimbare la umbra palmierilor.

Fanele talismanelor Pandora sunt provocate să le mixeze ca suveniruri memorabile pe noile brățări din piele împletită sau popularele brelocuri din argint 925. Fiecare astfel de design vibrant este gândit pentru a spune povestea ta unică în această vară, așadar creează-ți propria versiune a paradisului estival în stilul Pandora, zi de zi.

În plus, noile talismane inspirate de valurile oceanului prezintă detalii vibrante din sticlă de Murano, în timp ce perlele din cultură de apă dulce în combinație cu țesătura albastră reprezintă alegerea supremă în materie de brățări în această vară.

Unele piese ale noii colecții surprind păsările și animalele de la Tropice. Noul talisman Pandora care evocă un cameleon își schimbă culoarea în funcție de temperatură, asemenea reptilei tropicale din care se inspiră, iar talismanul care înfățișează un papagal, creat printr-o tehnică specială de emailare, te cucerește cu un spectru de culori tari, de la turcoaz la violet.

Despre Pandora

Pandora creează, fabrică şi comercializează bijuterii finisate manual, realizate din materiale de înaltă calitate, la prețuri accesibile. Bijuteriile Pandora sunt distribuite în peste 100 de țări, de pe șase continente,  prin aproximativ 7,000 de puncte de vânzare, incluzând peste 2,700 de magazine-concept.

Cu sediul în Copenhaga, Danemarca, Pandora are 26,000 de angajaţi în întreaga lume și își creează bijuteriile în cele două fabrici certificate LEED din Thailanda, folosind în principal argint și aur reciclate.

Compania intenționează să fie neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2025 și s-a alăturat inițiativei Science Based Targets pentru a reduce emisiile pe întregul lanț valoric. Pandora este listată public la bursa Nasdaq din Copenhaga și a generat vânzări în valoare de  2.5 miliard

Tags: