Momente cumplite pentru Cristina Cioran. A născut prematur și se află internată: „Rugați-vă pentru mine și pentru ea”

19 iul. 2021
Momente cumplite pentru Cristina Cioran. A născut prematur și se află internată:
Cristina Cioran

Vestea că la 43 a rămas însărcinată a fost ca o minune dumnezeiască pentru Cristina Cioran. Actrița era extrem de fericită că va da naștere unei fetițe și astfel se va împlini ca femeie. Aceasta avea de mult timp un fibrom, iar sarcina nu a fost deloc una simplu de dus.

Din păcate, inevitabilul s-a produs, iar Cristina Cioran a fost nevoită să nască prematur. Ea era programată la cezariană în luna septembrie, dar copila a vrut să vină mai devreme pe lume. Acum se află la incubator, iar actrița în spital.

Ea le cere celor care o urmăresc pe rețelele de socializare să se roage atât pentru ea, cât și pentru fiica ei, dar mai ales pentru micuță ca să poată trece peste acest moment cumplit.

Cristina Cioran, cu lacrimi în ochi

„Sunt puternică, și fetița mea este puternică. A venit mai devreme, însă. Rugați-vă pentru mine și pentru ea. Mai mult pentru ea!”, a transmis Cristina Cioran cu ochii în lacrimi prin intermediul unui filmuleț postat pe Instagram.

Vedeta mărturisea în urmă cu ceva timp că suferă de fibrom, dar că ține sarcina sub monitorizare. Ea a povestit prin ce trece din punct de vedere hormonal și spera ca totul să fie bine. Din păcate, lucrurile nu au evoluat în direcția dorită.

„Poate că dacă foloseam aparatul reproducător la timp, nu apărea acest fibrom uterin. Din fericire, este în exteriorul uterului şi nu afectează sarcina, doar dimensiunea sa creşte odată cu bebeluşul. Va trece.”, spunea Cristina Cioran, care a dat explicații suplimentare legate de motivul pentru care nu va naște natural.

Actrița era optimistă și spunea că nu o sperie că va naște la aproape 44 de ani. În luna semptembrie trebuie să se interneze pentru ca fetița ei să fie adusă pe lume în condiții perfecte.

Cristina Cioran suferea de fibrom

„Fac cezariană, pentru că am un fibrom. Doamna doctor mă sună zilnic. Dar eu sunt foarte emotivă, irascibilă în perioada asta. Mă frământă, pentru că nu știu dacă o să mă descurc cu plânsetele copilului. Mă simt ca un butoiaș care se rostogolește. Mi s-au umflat și picioarele de câteva zile.

Mi-am făcut toate poftele de la care mă abțineam. O să mă abțin după de la mâncare. Până acum totul evoluează perfect, totul e în parametrii. Am fost și la mare. Noul Năvodari e superb, am stat și la soare.”, a mărturisit Cristina Cioran într-o emisiune TV.

Cristina Cioran postase în urmă cu 24 de ore o ecografie și spune că totul este bine. Părea foarte fericită și le spunea fanilor că este minunat prin ceea ce trece.