Michelle Obama a anunțat dacă va candida la următoarele alegeri prezidențiale din SUA

Michelle Obama a anunțat dacă va candida la următoarele alegeri prezidențiale din SUA
Foto: BBC

Au existat numeroase speculații făcute de jurnaliștii de peste ocean cu privire la o viitoare candidatură a soției fostului președinte american, Barack Obama la alegerile prezidențiale. Joe Bidean are deja 78 de ani și este greu de crezut că va mai opta pentru încă un mandat. În acest context, Michelle Obama, care se bucură de o popularitate imensă în SUA, ar fi fost luată în considerare pentru o candidatură.

La fel ca și Hillary Clinton, aceasta ar fi trebuit să-și urmeze soțul, în politică și să devină prima femeie președinte din Statele Unite ale Americii. Apariția vicepreședintei Kamala Harris în peisaj a schimbat, însă toate planurile, iar toate jocurile sunt făcute acum pentru ea.

Michelle Obama se retrage din viața publică

În acest context, Michelle Obama a ținut să transmită, printr-un interviu că are de gând să se retragă din viața publică și să-și dedice mai mult timp familiei. Pandemia a afectat și cursul firesc al universităților, iar fiicele soților Obama au revenit la casa părintească, un motiv în plus pentru fosta primă doamnă să se concentreze pe casă.

Michelle Obama și Barack Obama vor să dezvolte mai multe fundația pe care au creat-o. În momentul de față, aceasta oferă granturi, burse, face cursuri de leadership și are un rol activ în viaţa comunităţii.

Contract cu Netflix pentru Michelle Obama

Michelle Obama are și un contract cu Netflix, pe mulți ani. Aceasta este protagonista unui show cu păpuş și învaţă copiii care sunt beneficiile mâncării gătite acasă, preferabilă celei de la fastfood.

“Bună, Waffles şi Mochi. Sunteţi gata pentru o aventură minunată? Când am auzit prezentarea acestui show, mi s-a părut foarte potrivit. Era continuarea firească a muncii pe care o făceam pentru fundaţia America Sănătoasă”, a declarat Michelle Obama în urmă cu ceva timp.