Melania Trump a dat lovitura! Câți bani va primi dacă va divorța de Donald Trump

13 nov. 2020
Melania Trump a dat lovitura! Câți bani va primi dacă va divorța de Donald Trump
Donald Trump și Melania Trump

Gurile rele susțin că Melania Trump este cea care își dorește cel mai puțin o răsturnare de situație în cazul alegerilor din SUA. De fapt, aceasta ar aștepta nerăbdătoare finalizarea mandatului de președinte al lui Donald Trump, pentru a-l părăsi pe acesta.

Fosta asistentă a președintelui Trump, Omarosa Manigault Newman, susține că singurul motiv pentru care Melania nu s-a despărțit deja de Donald Trump este că, divorțul deschis câtă vreme el este președintele în funcție al Statelor Unite ar fi reprezentat o umilință prea mare pentru Donald, care ar fi căutat să se răzbune într-un mod cât mai urât posibil pe aceasta.

„Melania de-abia aşteaptă să se termine acest mandat, ca ea să poată divorţa. Dacă ea ar face acest pas cât timp el este încă în funcţie, o umilinţă extremă pentru Trump, el ar găsi o cale pentru a o pedepsi”, a declarat Omarosa Manigault Newman, potrivit OK Magazine.

Dacă divorțează, Melania Trump va primi o adevărată avere

Cea de-a treia soție a lui Donald Trump pare că s-a descurcat cel mai bine în negocierea contractului post-nupțial. Potrivit unor zvonuri, Melania s-a asigurat în primul rând că, în cazul unui divorț, Barron, fiul său cu Donald, va avea drepturi egale de moștenire, împreună cu cei patru frați mai mari ai săi.

În ceea ce o privește pe Melania, aceasta ar urma să primească aproximativ 50 de milioane de dolari, o sumă mult mai mare față de precedentele două soții ale lui Trump.

Ivana Trump, prima nevastă a acestuia, a primit în jur de 10 milioane de dolari, un apartament în New York, precum și o reședință în Connecticut.

Pe de altă parte, Marla Maples, cea de-a doua nevastă a lui Trump, ar fi primit însă doar în jur de două milioane de dolari.