Liviu Dragnea revine în forță și își face partid! Cu ce lider politic important face alianță

30 aug. 2021
Liviu Dragnea revine în forță și își face partid! Cu ce lider politic important face alianță

Liviu Dragnea abia a fost eliberat condiționat, că deja a început planurile de revenire în politică. Fostul președinte al PSD a declarat la ieșirea din penitenciar că în următoarea perioadă va avea grijă de sănătatea lui și abia apoi va decide ce va face.

Între timp, Liviu Dragnea s-a angajat, cel puțin în acte, la firma fiului său și după cum chiar el a spus, acolo muncește. Doar că se pare că fostul lider al social democraților are planuri mari.

Cu ce lider politic își face Liviu Dragnea partid politic

Aflați pe litoralul Mării Negre la o reuniune mare cu foarte mulți social democrați din întreaga țară, Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu au vorbit despre faptul că Liviu Dragnea plănuiește să-și lanseze un partid politic. Și nu singur, ci ajutat de un alt nume cu greutate, fostul ministru Externe, Teodor Meleșcanu.

„A fost o discuție între colegi că ar exista această posibilitate”, a dezvăluit Marcel Ciolacu, în cadrul unei conferințe de presă.

Discuția care a avut loc în cadrul ședinței Consiliului Politic a fost „o informare” făcută de Marcel Ciolacu. „A spus că Dragnea intenționează să își facă un partid, dar că nu este niciun pericol pentru PSD”, susțin surse participante la ședință pentru Digi24. Mai mult decât atât, președintele PSD le-a spus colegilor că Liviu Dragnea își face un partid cu Teodor Meleșcanu care se va numi „Alianța pentru România”.