Jenant! Ce notă a luat Florin Cîțu la examenul de treaptă din liceu. Detalii neștiute despre trecutul premierului

Jenant! Ce notă a luat Florin Cîțu la examenul de treaptă din liceu. Detalii neștiute despre trecutul premierului
Florin Cîțu. Sursa: Facebook

Premierul Florin Cîțu s-a făcut remarcat în lumea politică cu studiile sale. El a absolvit facultate din Statele Unite și are o experiență vastă în domeniul economic, motiv pentru care a ocupat și funcția de ministru al Finanțelor o bună perioadă de timp în Guvernul condus de Ludovic Orban. 

În ciuda studiilor și meritelor obținute de premier în ultimii ani de zile, senatorul PSD, Lucian Romașcanu are o altă părere și o serie de informații delicate despre anii de școală ai lui Florin Cîțu, petrecuți în România.

Premierul Florin Cîțu a luat nota 4

Lucian Romașcanu susține că, potrivit unui articol făcut public, premierul țării a luat nota 4 la examenul de treapta a doua de la liceu.

MOTTO: ”Dragi pesediști, puneți mâna pe carte, cititul nu a omorat pe nimeni! Promit că o să-mi iau eu din timp să vă educ.” – Florin Vasile Cîțu, loază. Deci, ca să înțelegem exact, un mediocru, o ”loază” cum ar zice profesorii, vine și îndeamnă la citit, el care exact sportul ăsta l-a evitat în toată perioada lui de devenire.

Pe vremea când nu prea se glumea cu învățătura, amicul nostru a reușit un măreț 4 (patru) la examenul de treapta a 2-a la liceu, examen scris, cu tezele anonimizate, când tu, ca elev, erai singur cu foaia albă de hârtie și cunoștințele pe care le aveai. Sau nu, în cazul Cîțului”, a scris Romașcanu pe Facebook.

Nu a intrat la ASE nici după două încercări

Mai mult de atât, pe lângă nota rușinoasă de la examenul din liceu, senatorul PSD susține că premierul țării nu a avut prea mult noroc nici când a vrut să meargă la facultate.

Conform datelor sale, Florin Cîțu nu a reușit să intre la ASE nici din prima, dar nici din a doua încercare, așa că a preferat să se ducă în America, la o facultate plătită, la care intra cu siguranță.

După ce mamița (recte familionul bine situat relațional și financiar) l-a trecut clasa, a mai bifat o performanță, a ratat de două ori intrarea la ASE. Mamița nu s-a lăsat și și-a trimis odorul să studieze pe bani, dacă pe creier nu s-a putut, superman fiind acum licențiat în America și groparul economiei românești”, a mai scris senatorul PSD.