Iubita lui Vlad Voiculescu îl compară pe acesta cu Iisus. Ce a postat jurnalista despre ministrul Sănătății

Iubita lui Vlad Voiculescu îl compară pe acesta cu Iisus. Ce a postat jurnalista despre ministrul Sănătății
Vlad Voiculescu și Laura Ștefănuț. Sursa foto: Facebook

Demisia lui Vlad Voiculescu a fost cerută intens atât de mass media, cât și de voci puternice din sistemul medical. Seria de gafe interminabile ale ministrului Sănătății a atins apogeul în ultima perioadă, dar faptul că a fost remaniat a declanșat o criză politică.

Dan Barna a anunțat că USR-PLUS nu-l mai susține pe Florin Cîțu pentru postul de premier, așa că așteaptă o altă propunere din partea PNL pentru a putea continua buna guvernare. De cealaltă parte, nici liberalii nu vor să cedeze, iar cei de la PSD au transmis deja că vor alegeri anticipate.

Postarea care a stârnit mult amuzament și uluire totodată

În acest context, Laura Ștefănuț, cea despre care se spune că este iubita lui Vlad Voiculescu a avut o postare pe facebook, care a atras atenția tuturor. Redactorul șef de la Știripesurse.ro, Florin Pușcaș a postat pe facebook un comentariu, care a stârnit amuzamentul internauților.

„Gata, s-a atins apogeul, putem pleca acasă. Iubita lui Vlad Voiculescu (allegedly) îl compară pe remaniat cu Isus”, a scris jurnalistul pe facebook, ca și comentariu la postarea Laurei Ștefănuț.

„Fatidic și-au ales momentul sacrificiului. Într-o zi ploioasă, cu puțin înainte de Paște.
Oamenii pleacă, unii dispar cu totul, dar ideile și valorile rămân.”, este mesajul iubitei lui Vlad Voiculescu postat pe pagina ei de facebook.

Cine este Laura Ștefănuț

Vlad Voiculescu forma un cuplu solid cu Melania Medeleanu, cu care a și dezvoltat ONG-ul Magic Camp. Cei doi s-au despărțit fără să creeze prea mult zgomot în jurul lor. Fosta vedetă Prima Tv a născut și un băiețel și toată lumea a crezut că este al fostului ministru al Sănătății. Doar că nu este foarte clar că lucrurile stau așa.

Cert este că acum numeroase surse spun că Vlad Voiculescu formează un cuplu cu Laura Ștefănuț, care este editorialistă la publicația Libertatea. În trecut, ea a mai lucrat la Digi 24 și România Liberă și a avut colaborări pe mai multe proiecte de tip ONG.