Google lansează un nou program care să ajute antreprenorii tech. Oferă finanțare și mentorat: unde puteți aplica

17 apr. 2021
Google lansează un nou program care să ajute antreprenorii tech. Oferă finanțare și mentorat: unde puteți aplica
Dani Oros, Head of Marketing Google România

Google vine din nou în sprijinul antreprenorilor la început de drum și lansează un nou program care să-i ajute să-și dezvolte startup-urile din domeniile tech sau digital. Launch oferă acces la resurse financiare, dar vine și cu sprijin în ceea ce privește construcția de la bază a unui proiect de succes.

Dani Oros, head of marketing la Google, a anunțat lansarea noului program, unde companie pe care o repezintă este co-organizator.

Mesajul Google pentru antreprenori

„Azi se lanseaza “Launch: comunitatea fondatorilor de startups”.
Ne bucuram sa fim co-organizatori a celei mai ambitioase initiative de suport pentru antreprenorii tech la inceput de drum. Acestia vor beneficia gratuit de acces la resurse, mentorat si finantare.
Cei care vor sa isi dezvolte proiectul intr-un startup tech gasesc mai multe informatii aici: https://launch.ro/, a transmis Dani Oros.

Launch pune la dispoziție toate resursele necesare

La adresa indicată de reprezentantul Google România puteți aplică, apăsând butonul din dreapta a paginii. Launch este un program de mare perspectivă, prin care se pune la dispoziție antreprenorului toate resursele necesare pentru a-și dezvolta startup-ul: expertiză, experiență, capital și proiecte pilot, precum și un program care îți ghidează eforturile în directia potrivită.

De asemenea, odată ce ai devenit membru al Launch, primești acces la întâlniri individuale cu experți sau activități de grup împreună cu ceilalți fondatori pentru a rezolva problemele cu care te-ai confruntat de-a lungul timpului în dezvoltarea startupului tău.