Gigi Becali a făcut un scandal imens! Cui vrea să vândă FCSB? Primul pas: renunță la doi jucători de bază

16 aug. 2021
Gigi Becali a făcut un scandal imens! Cui vrea să vândă FCSB? Primul pas: renunță la doi jucători de bază
Gigi Becali

Rușine fără margini pentru FCSB. Nimeni nu se aștepta să fie învincă de nou-promovata FC Rapid, însă scorul a fost în favoarea alb vișiniilor. Meciul s-a terminat 1-0, iar Gigi Becali a făcut un scandal imens. În primul rând a transmis că va renunța la serviciile jucătorilor Alexandru Creţu şi Iulian Cristea. Următorul pas va fi să vândă FCSB.

FC Rapid a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 FCSB, în etapa a V-a a Ligii I. Meciul a avut loc pe Arena Naţională și a semănat mai degrabă cu o partidă de box. S-au dictat două eliminări, iar fanii au făcut circ în tribune.

Jucătorii la care Gigi Becali vrea să renunțe deja

Singurul marcator a fost Vinicius, iar FSCB coboară în clasament. În acesl moment, lider este CFR Cluj, cu 15 puncte, pe 2 Rapid, cu 13 puncte, FC Botoşani, cu zece puncte, FCSB, Farul Constanţa şi UTA, cu câte opt puncte.

„În primul rând, fundaşii centrali. Adică nu avem. Nu avem fundaşi centrali, o să vină, probabil, Miron, şi o să avem fundaşi centrali. În al doilea rând, am greşit la schimbări. Eu am greşit. L-am schimbat pe Olaru, care cât de cât juca fotbal, şi l-am băgat pe unul care nu ştiu ce e, dar numai fotbalist nu mai e. Coman, iar, nu ştiu ce-i cu el. Dacă o să fie aşa, probabil o să îmbătrânească pe aici, prin România. Pe noi ne-a bătut Creţu. O să-i spun să-şi caute echipă, îi dau şi 100.000 de euro. Numai pasă la ei, pasă la ei, mai dai şi autogol. Mai e timp de transferat. Du-te şi la revedere. L-am luat liber, îi dau bani şi-l las şi liber. Şi pe Creţu şi pe Cristea îi las liberi, gata!”, a tunat Gigi Becali la Pro X.

Cui vinde Gigi Becali FCSB

Gigi Becali a ținut să transmită și că dacă FCSB nu va câştiga campionatul, se va lăsa de fotbal. Deci va vine tot. Cui? Cui va oferi mai mult, însă el vrea să nu se mai streseze. Dacă nu va primi un preț bun pentru echipă, atunci va vinde unul câte unul jucătorii. Spune că este un business și momentan nu este deloc profitabil pentru el.

„Dacă nu iau campionatul, o să ia cineva, ce vrea, pentru că eu mă las de fotbal! Este o afacere pe care nu mai vreau să o ţin, dacă nu este afacere. Dacă nu iau campioantul, pac, la revedere!. La ce am eu acum, trebuie sa dea cel care vrea să cumpere 40-50 de milioane de euro pe echipă. Dar, cine să dea banii ăstia? Vând jucatorii unu câte unul si gata. Dacă am cum.Pentru că la cum se prezintă acum, nu ştiu pe cine mai vând”, a spus Becali.