Gabriela Firea face Knock out USR-PLUS și AUR! Florin Cîțu primește un ajutor nesperat

04 sept. 2021
Gabriela Firea face Knock out USR-PLUS și AUR! Florin Cîțu primește un ajutor nesperat

După ce în ultima perioadă, Gabriela Firea a fost cam tăcută, iată că apare în prim plan fix într-un moment în care primește maximă vizibilitate. Aceasta dă lovitura de grație și celor de la USR-PLUS și celor de la AUR și spune clar că nu va vota moțiunea lor.

De altfel, PSD a tranmis că parlamentarii trebuie să demită Guvernul Cîțu votând textul propus de ei și că nu au de gând să facă jocurile celor de la USR-PLUS. Gabriela Firea a ținut să precizeze că ea nu va fi niciodată „remorca incompetenților” iar „răul din politică se elimină rând pe rând”.

„Nu voi fi niciodată la remorca incompetenților!”

Astfel Florin Cîțu primește un ajutor nesperat. De altfel este clar că PSD nu se va alătura celor de la USR-PLUS și AUR și vor căuta să puncteze electoral și mai mult. Ceea ce este corect și normal din punct de vedere strategic.

„Nu particip la mascarade! Nu voi fi niciodată la remorca incompetenților! Ce înțelegeri să fac cu cei care patronează dezastrul din București și din marile orașe? Pentru mine și sute de mii de bucureșteni, USR-Plus și Orban înseamnă Nicușor și Clotilde!”, a transmis Gabriela Firea pe pagina de facebook a PSD.

Aceasta a continuat să înșire seria de elemente negative care s-au petrecut în București de când primarii partidului pe care-l reprezintă au pierdut alegerile.

Mesajul tranșant al Gabrielei Firea

„Adică, dublarea și urmează triplarea prețului la transportul public, eliminarea subvenției pentru agentul termic – deci facturi uriașe -, gunoaie, șobolani, țânțari, mirosuri pestilențiale, lăsarea spitalelor fără finanțare, lipsa de pregătire a școlilor pentru noul an de învățământ, abandonarea șantierelor pentru construirea de poduri, pasaje, supralărgiri, tăierea plăților de supraviețuire pentru persoanele cu dizabilități, blocarea tuturor investițiilor din Capitală, șomaj, lovituri succesive date mediului de afaceri!

Cu cine sa mă aliez? Mofturile cui să le cred și să le înțeleg? Pe ale unora care i-au înșelat și pe cei care le-au dat votul?
Pe cei care își bat joc, prin reprezentanții lor, de bucureșteni și de locuitorii marilor orașe, unde “au câștigat” din soft alegerile? Niciodată!

Răul din politică se elimină rând pe rând! Textul Moțiunii de cenzura al echipei social-democrate este corect, argumentat, profesionist! Acesta trebuie votat! Se referă la situația economică actuală a țării și la scăderea nivelului de trai.

Vinovați sunt toți cei de la putere, deci și cei care fac acum pe imaculații! Minciuna are întotdeauna picioare scurte!”, a fost mesajul tranșant al Gabrielei Firea.