Final de drum pentru Florin Ristei. Decizia neașteptată a vedetei Antena 1

02 aug. 2021
Final de drum pentru Florin Ristei. Decizia neașteptată a vedetei Antena 1
Florin Ristei și iubita lui, Naomi Hedman

Florin Ristei trăiește o perioadă intensă a vieții sale, atât profesionale, cât și amoroase. În urmă cu câteva luni, acesta anunța relația lui cu fotomodelul britanic, Naomi Hedman, care a fost și concurentă la X-Factor, unde el a fost jurat.

Recent, artistul a dezvăluit chiar că s-a logodit cu aceasta. Mai mult, el se arăta foarte încântat de faptul că s-au reluat concertele și că deja merge cu trupa lui FreeStay prin țară. În plus, el are în desfășurare și proiectele cu Antena 1: este o prezență constantă la Neața cu Răzvan și Dani și jurat la X-Factor, probabil și în sezonul viitor.

Anunțul surprinzător al lui Florin Ristei

Florin Ristei posta pe facebook în urmă cu ceva timp că este în căutarea unor noi colegi, fete ca backining vocals, dar și ingineri de sunet, semn că lucrurile mergeau bine în echipă. Ei bine, acum acesta anunță scindarea trupei.

„Astăzi se mai încheie o etapă FreeStay 🔥
După 9 ani cu Vladimir Grafu și aproape 6 cu Benny Andreica, o luăm pe drumuri diferite și sunt convins că fiecare va fi și mai bun în proiectele viitoare.

A fost o plăcere să împart scena cu cei mai mișto colegi și mă bucur că am construit împreună ceva de invidiat.
O mână sus și pentru Mihai Toganel și Serban Niculae ✌🏼
Much love pentru toți.”, a scris vedeta Antena 1 pe facebook.

Întrebat dacă trupa se va destrăma definitiv, acesta a ținut să precizeze că FreeStay revine dupa vacanță, în formula nouă.