Filmul pe care îl așteaptă toată lumea apare în decembrie. Ce surprize pregătește Netflix

01 dec. 2020
Filmul pe care îl așteaptă toată lumea apare în decembrie. Ce surprize pregătește Netflix
Netflix are în prezent peste 200 de milioane de abonați în întreaga lume

Iubitorii de filme trebuie să țină pasul cu Netflix. Comapania vine cu surprize mari chiar la final de an. Unul dintre cele mai așteptate filme va fi lansat chiar în decembrie. George Clooney este actorul principal. 

Nicole Kidman, George Clooney și Streep sunt doar o parte din actorii pe care îi veți putea vedea pe Netflix în luna decembrie. Compaia anunță lansarea mai multor filme și seriale în luna decembrie.

Printre acestea se numără  ”The Midnight Sky”, cea mai nouă producție SF, în care George Clooney este regizor și actor principal.

De asemenea, un alt film lansat în premieră este ”The Prom”, o comedie regizată de Ryan Murphy, iar actorii sunt de top. În rolurile principale joacă Meryl Streep, Nicole Kidman și James Corden.

Un SF apocaliptic

Tot în luna decembrie va apărea  și ”Bridgerton”, un serial de epocă produs de Shonda Rhimes.

Cel mai probabil, ”The Midnight Sky” va fi cel care îi va surprinde pe spectatori. Filmul este un SF postapocaliptic ce îl urmărește pe Augustine (George Clooney), un savant singuratic aflat la Polul Nord, care încearcă din răsputeri să-i împiedice pe Sully (Felicity Jones) și pe colegii ei astronauți să revină pe Pământ, unde a avut loc o misterioasă catastrofă globală.

Regia adaptării apreciatului roman „Good Morning, Midnight” al autoarei Lily Brooks-Dalton este semnată de Clooney. Din distribuție mai fac parte David Oyelowo, Kyle Chandler, Demián Bichir și Tiffany Boone.