Fiica lui Liviu Dragnea a primit interdicție să mai intre în SUA. Cine este iubitul său celebru și cu ce se ocupă ascesta în prezent (EXCLUSIV)

01 aug. 2021
Fiica lui Liviu Dragnea a primit interdicție să mai intre în SUA. Cine este iubitul său celebru și cu ce se ocupă ascesta în prezent (EXCLUSIV)
Alexandra Dragnea

Alexandra Dragnea are aproape 26 de ani și este fiica cea mică a fostului lider PSD, Liviu Dragnea. Spre deosebire de fratele său, ea a preferat să rămână mereu o prezență discretă în media, în ciuda faptului că iubitul său era un nume sonor în showbiz în momentul în care l-a cunoscut.

Alexandra Dragnea este într-o relatie de mai mulți ani cu Alex Mațaev, artistul moldovean, care a fost la un pas să câștige X-Factor. Acesta a și filmat un videoclip la vila lui Liviu Dragnea, ceea ce i-a adus numeroase critici din partea fanilor.

De ce a primit Alexandra Dragnea a interdicție de a intra în SUA

Cei doi îndrăgostiți au plecat împreună în Statele Unite ale Americii, ea pentru a studia, el pentru a se lansa în muzică acolo. Dar niciunul nu a avut noroc. Iar în anul 2019 a venit și interdicția ca Alexandra să mai poată intra în SUA.

„Alexandra nu a fost expulzată din SUA asa cum s-a scris în presă. Pur și simplu se afla în România în momentul anunțului și urma să plece sâmbătă în California, avea bilete de avion. Ea este anul 2 la o școală de muzică acolo. Și pur si simplu nu a mai plecat„, spuneau în anul 2019 mai multe surse media.

Fiica lui Liviu Dragnea locuia la acel moment în California, împreuna cu iubitul său, Alex Mațaev. Purtătorul de cuvânt al secretarului de stat al SUA, Mike Pompeo a anunțat în anul 2019 că Liviu Dragnea și cei doi copii ai săi, Valentin si Alexandra Maria, au primit interdicție de a intra pe teritoriul Statelor Unite.

Cu ce ocupă astăzi iubitul Alexandrei Dragnea, Alex Mațaev

Astfel că tânăra s-a văzut nevoită să rămână în România, unde nu se știe exact cu se mai ocupă. Alex Mațaev era un nume promițător după ce a ajuns până în finala X-Factor, iar acum sunt încă mulți cei care-l așteaptă să revină în prim plan prin muzică.

El a lansat în luna iunie 2021 o piesă pe Youtube, dar nu a reușit să strângă decât 357 vizionări, deși melodia este frumoasă. Lipsa promovării își face, însă simțită prezența. Însă Alex Mazzaev, cum este numele de scenă,  face eforturi să revină în muzică și la asta lucrează de ceva timp. Pe contul său de Youtube sunt urcate mai multe piese, dar din păcate nu a reușit să-și aducă fanii aici.