EXCLUSIV. Cu cât îl plătește, în realitate Kanal D pe Jador ca să participe la Survivor România? Suma pe care o primește și Culiță Sterp

EXCLUSIV. Cu cât îl plătește, în realitate Kanal D pe Jador ca să participe la Survivor România? Suma pe care o primește și Culiță Sterp
Jador și Culiță Sterp

Kanal D a dat lovitura cu noua ediție a Survivor România. Ca în fiecare an, au furat startul, mai exact au difuzat primele episoade ale emisiunii cu cel mai mare potențial de audiență înaintea rivalilor de la Pro Tv și Antena 1, care-și lansează noua grilă în februarie, când toate companiile aloca bani pentru publicitate.

Ediția din acest an a Survivor România a depășit, însă toate așteptările, iar producătorii și echipa de publicitatea s-au așteptat să fie așa, ținând cont de vedetele cooptate în show. Negocieri s-au purtat cu Jador și Culiță Sterp și pentru prima ediție, dar ambii artiști erau mult prea ocupați cu concertele, din care câștigat sume enorme, așa că au refuzat propunerea Kanal D. Pandemia i-a determinat să accepte de data aceasta.

Jador și Culiță Sterp plătiți regește de Kanal D

Culiță Sterp l-a propus pe fratele său pentru prima ediție. Iancu Sterp a și ajuns până în finală. Din păcate, acesta a intrat în competiție după aproape două luni și a fost considerat mereu NOU, motiv pentru care fanii au preferat să o voteze pe Elena Ionescu, care fusese de la început în concurs.

Jador este concurent la Survivor România în echipa Faimoșilor

Potrivit surselor voceabanilor.ro, Jador și Culiță Sterp sunt cel mai bine plătite vedete din competiție, aceștia urmând să încaseze și un bonus dacă ajung până în finală și dacă primesc cele mai multe voturi. Și se pare că până acum sunt într-adevăr fruntași, atât ca popularitate, cât și din punct de vedere sportiv.

Jador a dus Kanal D în trending pe Youtube

Cei doi sunt cei mai buni jucători din echipa Faimoșilor, aducând cele mai multe puncte. S-au vehiculat mai multe sume de bani prin presă, iar contractele sunt confidențiale, așa că nimeni nu a aflat până acum sumele reale pe care le primesc cei doi cântăreți de manele, care sunt și campioni ai audiențelor.

Un filmuleț cu Jador la Survivor România a ajuns în top 3 trending Youtube, ceea ce înseamnă încasări suplimentare tot pentru Kanal D și asta datorită imaginii manelistului, care se bucură de un număr impresionant de fani. Nu trebuie uitat, însă că fără postul turc de televiziune, nimeni nu ar fi știut de Jador. Acesta a ajuns popular după ce a participat la reality show-ul matrimonial, Puterea dragostei.

Sursele voceabanilor.ro spun că Jador ar primi de la Kanal D, pentru fiecare săptămână de competiție între 4500 ș 7000 de euro, în timp ce Culiță Sterp ar primi între 3000 și 5000 de euro. Sumele sunt cumva similare cu cele pe care aceștia le pretind pentru un eveniment unde cântă cu instrumentiști.