EXCLUSIV. Cine este iubita celebră a lui Dan Vîlceanu, cel pe care Florin Cîțu îl vrea ministrul Finanțelor. Surpriză este imensă

16 aug. 2021
EXCLUSIV. Cine este iubita celebră a lui Dan Vîlceanu, cel pe care Florin Cîțu îl vrea ministrul Finanțelor. Surpriză este imensă
Dan Vilceanu, alături de Florin Cîțu și Klaus Iohannis

Premierul Florin Cîțu a ținut sâmbătă o conferință de presă în care a dat explicații cu privire la arestarea lui din Statele Unite ale Americii, dar a venit pe ordinea de zi și cu alte subiecte importante. A vorbit despre rectificarea bugetară și a dat și numele celui pe care-l dorește la cârma ministerului Finanțelor: Dan Vîlceanu.

Acesta îl înlocuiește pe Alexandra Nazare, care a fost demis în urmă cu ceva timp. Motivele reale nu se cunosc, dar acesta nu a mai apărut deloc în prim plan în ultima perioadă.

Cine este Dan Vîlceanu și cum a ajuns să fie propunerea PNL pentru ministerul Finanțelor

Dan Vîlceanu este un nume destul de controversat în PNL, însă nimeni nu-i contestă influența. Acesta și-a început cariera politică în PSD, unde a deținut și o funcție importantă: a fost șeg la tineretului social democrat din 2006 și până în 2009.

De profesie, acesta este economist, iar diplomele și le-a obținute la Universitatea de Vest Timișoara, tot aici urmând și cursurile de master și doctorat.

Dan Vîlceanu are 42 de ani și este născut în 1979 la Bumbești Jiu. S-a înscris în PDL Gorj, după ce a plecat din PSD și a primit funcția de secretar executiv în perioada 2011-2012, devenind apoi președinte al PDL Gorj între 2013 și 2015.

Odată cu fuziunea cu PNL, Vîlceanu a rămas la șefia filialei liberale până acum și îl sprijină pe Florin Cîțu în cursa pentru președinția PNL.

Între anii 2012 și 2016, Vîlceanu a fost consilier Județean în Gorj, iar apoi deputat, acum fiind la al doilea mandat, fiind membru în Comisia pentru buget, finanţe şi bănci a Camerei.

Cine este iubita celebră a lui Dan Vîlceanu

Mai multe surse au dezvăluit pentru VoceaBanilor.ro că noua lui iubită este tânăra Mara Mareș, cunoscută și ca prințesa cartofilor. Aceasta are 28 de ani și la 24 devenea unul dintre cei mai tineri deputați din istoria PNL. Ludovic Orban a susținut-o să ajungă și președinte al tineretului liberal, doar că acum aceasta a ales să-l susțină pe Florin Cîțu.

Mara Mareș, alături de Florin Cîțu și Ludovic Orban

Decizia a fost surprinzătoare, în condițiile în care cariera ei politică este legată de Ludovic Orban, dar se pare că dragostea a avut prioritate. Mara Mareș provine dintr-o familie bogată din județul Brașov, tatăl său fiind cel care a propulsat-o în politică, finanțând serios partidul.

Ea a plecat din țară când avea 16 ani și a studiat în Marea Britanie. A revenit în România și a ajuns direct deputat în Parlamentul României. În trecut a avut o relație tumultoasă cu un cunoscut jucător de handbal, Iulian Stamate.