EXCLUSIV. Cauza decesului: de ce a murit omul cu cea mai mare pensie din România. Și fiul lui Gheorghe Bălășoiu s-a sinucis

05 aug. 2021
EXCLUSIV. Cauza decesului: de ce a murit omul cu cea mai mare pensie din România. Și fiul lui Gheorghe Bălășoiu s-a sinucis
Gheorghe Bălășoiu avea cea mai mare pensie din România

Gheorghe Bălășoiu a ajuns celebru, după ce mass media a făcut publică pensia lui. Fost procuror și fost șef de penitenciar, acesta încasa cea mai mare pensie din România și chiar din Europa. El ajunsese la o sumă de 78.000 de lei lunar.

Când a ieșit din activitate, el primea 34.000 de lei, dar începând cu 2017, bani încasați s-au dublat, datorită unor legi emise de cei de la PSD, care au dorit să favorizeze anumite categorii de public.

Fiul lui Gheorghe Bălășoiu s-a sinucis

Gheorghe Bălășoiu și-a atras, însă multă energie negativă din cauza pensiei lui. El chiar a dat și statul în judecată la un moment dat pe motiv că nu i-ar fi calculat suma corect, deși încasa foarte mulți bani.

Dramele nu au lipsit din viața lui. Fiul lui s-a sinucis din cauza unei depresii, iar el a murit singur, în vila lui de la Colibași. Avea doar 73 de ani, iar cu pensia pe care o primea își mai ajuta și ceilalți copii. Încă o dată, însă se adeverește sintagma că banii nu aduc fericirea, ba chiar vin și cu numeroase drame.

Cauza decesului: de ce a murit Gheorhghe Bălășoiu

Conform surselor VoceaBanilor.ro, Gheorghe Bășășoiu ar fi murit din cauza unor probleme cardiace.

“A fost procuror şef până în 1998, când a fost numit comandantul Penitenciarului Colibaşi. S-a pensionat în 2005, apoi a vrut să intre în Baroul Argeş, dar nu ştiu din ce motive i s-a respins cererea.

Auzisem că vrea să profeseze ca avocat prin Capitală. Întotdeauna a câştigat mulţi bani. Ce a făcut cu ei? Păi, le-a dat copiilor: o fată care locuieşte în Timişoara şi care are trei copii şi lui Mircea, care avea şi el trei copii.

Păi, le-a dat copiilor: o fată care locuieşte în Timişoara şi care are trei copii şi lui Mircea, care avea şi el trei copii.”, a spus o sursă, conform Fanatik.