Este cutremur în showbiz! Fulgy de la Clejani îl implică pe Alex Velea în scandalul drogurilor. Tânărul a făcut publice detalii interzise

31 mai 2021
Este cutremur în showbiz! Fulgy de la Clejani îl implică pe Alex Velea în scandalul drogurilor. Tânărul a făcut publice detalii interzise
Antonia are o relație de mulți ani cu Alex Velea

Sâmbătă seara, Fulgy de la Clejani a fost depistat pozitiv la cannabis în urma unei razii a Poliției Române. Autoritățile au oprit în trafic mai multe mașini pentru a testa dacă șoferii au consumat sau nu substanțe interzise.

Fiul Clejanilor a fost și el printre protagoniști. După c a primit rezultatele de la INML, acesta a început să facă scandal și a transmis tuturor că el a fost la o clinică de dezintoxicare din Spania și că acum este bine.

Fulgy îl implică în scandalul drogurilor pe Alex Velea

El a urcat un vlog pe Youtube, în care le dă explicații fanilor, cu privire la scandalul în care a fost din nou implicat. Nu se știe dacă asta și-a dorit, dar inevitabil l-a implicat și pe Alex Velea în problema lui cu drogurile. Acesta a povestit că se întorcea de la studioul artistului atunci când a fost oprit de polițiști și că a mers acolo pentru a-i face o piesă cățelului său, Cash.

Modelul l-a luat probabil de la Dorian Popa, care câștigă sute de mii de euro datorită patrupedului său, Cheluțu. Fulgy a explicat că în multe studiouri se fumează cannabis pentru a ca toată lumea să fie relaxată, lăsând să se înțeleagă că acest lucru s-a întâmplat și în cazul celui care aparține lui Alex Velea.

Cum s-a întâmplat totul

Imediat, însă a precizat că el nu a fumat nimic când a fost la iubitul Antoniei și că acolo nu se întâmplă astfel de lucruri. Totuși discursul lui Fulgy este unul extrem de contradictoriu. Deși el pare că nu dorește să-i creeze probleme lui Alex Velea, în realitate indirect se înțelege că acolo a fumat substanțe interzise, dar că vrea să-l acopere.

„Seara am fost la Alex Velea, prietenul familiei noastre, un om deosebit. Am ajuns acolo la studio cu motivul de a face o piesă pentru cățelul meu Cash. Mi-am luat un cățel și îl cheamă Cash și mi-am dorit foarte mult să fie și Alex Velea, să contribuie, pentru că eu am făcut muzică, versuri, tot și Alex Velea a fost de acord. Am vorbit, ne-am înțeles, am făcut un grătar cu toți băieții de la Golden Boy. Niște băieți care m-au respectat.

Nu pot să spun că m-a turnat cineva, pentru că sunt niște băieți deosebiți. De obicei, în studiouri, nu la Alex Velea, se fumează iarbă, pentru că te ridică și te relaxează. Eu, vă jur pe familia mea, că sunt plictisit de droguri. Nu știa nimeni când băgam cocaină, când trăgeam, când făceam greșeli. Mi-am dat seama singur și m-am dus și m-am internat în Spania”, a spus Fulgy pe canalul său de YouTube.

„După grătarul de la Alex Velea, eu am plecat cu doi băieți de-ai lui, care nu aveau niciun drog la ei. Atât eu, cât și ei nu aveam droguri și am ajuns la o intersecție unde era un filtru de poliție cu 15-16 mașini, unde am oprit și am întrebat dacă pot să fac dreapta. Că tot am intrat în discuție cu el, m-a recunoscut și mi-a cerut permisul și buletinul ca să mă verifice și mi-a făcut un alcool test, care a ieșit 0 și m-a lăsat să plec.

După aceea, am fost urmărit de altă mașină de poliție și a dat drumul la girofar când am ajuns în fața casei să mi se facă test de droguri. M-am conformat, pentru că, cu legea nu se pune nimeni. Nu mai fumez. Când am văzut că se ceartă cu mama și tata am plecat cu ei la IML și mi-au recoltat sânge și salivă și proba unde a ieșit canabis. Am inhalat stând cu oameni care fumează iarbă, pentru că eu, v-am spus, sunt plictisit de ele”,  a conchis acesta.