După Mihai Gâdea, Diana Șoșoacă a declanșat un scandal imens și cu Victor Ciutacu! Dialog halucinant între cei doi

După Mihai Gâdea, Diana Șoșoacă a declanșat un scandal imens și cu Victor Ciutacu! Dialog halucinant între cei doi
Diana Șoșoacă a fost aleasă senator AUR în decembrie 2020

Diana Șoșoacă nu mai are nicio limită. Conștientă că circul aduce audiență și că asta o aduce în prim plan mai mereu, aceasta își permite chiar și să șteargă pe jos cu cei mai de succes moderatori ai momentului. După scandalul de la Antena 3, când Mihai Gâdea a avertizat-o că-i oprește microfonul, dacă mai vorbește peste invitați, acum a venit rândul lui Victor Ciutacu.

Realizatorul România Tv a spus în emisiunea lui că nu înțelege de ce Diana Șoșoacă a mers la Spitalul Sfântul Pantelimon și că nu înțelege de ce aceasta își face mereu apariția în zone în care nu ar avea ce să caute. Acesta a transmis că senatoarea AUR depășește limite legii. Iritată, aceasta a intrat în direct și la fel ca și în cazul lui Mihai Gâdea, a lansat o serie de acuzații la adresa lui Victor Ciutacu. Nici acesta nu i-a rămas dator.

Dialogul dintre Victor Ciutacu și Diana Șoșoacă de la România Tv

Victor Ciutacu: Dumneavoastră depășiți limitele legii. Păstrați-vă în limitele legalității.

Diana Șoșoacă: Dacă nu cunosșteți dispozițiile legale. Totul a pornit de la burtiera România TV că există flăcări la Spitalul Pantelimon. Am fost sunate de rude, unde m-am deplasat la spital, iar acolo era multă lume. Am solicitat să vorbesc. Am aflat ce s-a întâmplat și le-am sus oamenilor că nu e nimic grav și să meargă acasă. Dumneavoastră ar trebui să plătiți în fața legii. Trebuie să verificați din 3 surse.

Victor Ciutacu: Între noi e un Everest.

Diana Șoșoacă: Nu e Everest, e Vârful Omu, că suntem în România. Eu am făcut ce-mi permite Constituția. Dumneavoastră aveți o atitudine.

Victor Ciutacu: Nu v-am invitat eu în emisiune, ați cerut dreptul la replică. Vă urez o seară bună.