Donald Trump lansează o nouă rețea de socializare. Când se vor putea înscrie utilizatorii. Concurență pentru Facebook, Twitter și Google.

26 mart. 2021
Donald Trump lansează o nouă rețea de socializare. Când se vor putea înscrie utilizatorii. Concurență pentru Facebook, Twitter și Google.
Sursa foto: History in HD on Unsplash

După o perioadă în care au curs știrile negative despre Donald Trump și seria de procese pe care trebuie să le înfrunte, fostul preşedinte al Statelor Unite revine cu o veste bună pentru admiratorii săi din întreaga lume. Acesta își va lansa propria rețea de socializare, care fi funcțională pestre două sau trei luni, anunță agenția EFE.  

Anunțul a fost făcut la Fox News, cel mai urmărit post de televiziune din SUA, de către Jason Miller, unul din consilierii lui Donald Trump, în emisiunea #MediaBuzz.

„Iar acest lucru cred că va fi unul dintre punctele de interes pe reţelele sociale, dat fiind că va redefini total jocul (politic) şi toţi vor aştepta nerăbdători să vadă ce anume va face preşedintele Trump”, a spus Miller, care a promis că va oferi mai multe detalii în viitor, dar că momentan trebuie să fie rezervat în a dezvălui și alte informații.

Se așteaptă zeci de milioane de utilizatori pe noua rețea socială

Acesta a spus totuși că proiectul va fi unul foarte mare și că la acesta s-a lucrat intens, subliniind faptul că Donald Trump a avut „reuniuni la nivel înalt” la reşedinţa sa din Mar-a-Lago, din statul Florida, pentru ca totul să decurgă conform planului.

Miller a ținut să transmită și că numeroase companii sunt deja interesate de proiectul lui Donald Trump și că este convins că noua rețea de socializare va atrage zeci de milioane de utilizatori din întreaga lumea.

Reamintim că Twitter și Facebook au blocat conturile lui Donald Trimp, după atacul de la Capitoliu de pe 6 ianuarie, iar Google a scos din Google Play o altă rețea, Parler, pe care se strânseseră susținătorui fostului președinte american.