Dan Bittman, umilit de Antena 1. Câți bani i-au oferit ca să apară în show-ul de Revelion? Suma uriașă pe care a încasat-o de la TVR

06 ian. 2021
Dan Bittman, umilit de Antena 1. Câți bani i-au oferit ca să apară în show-ul de Revelion? Suma uriașă pe care a încasat-o de la TVR
Dan Bittman a fost în trecut jurat X-Factor, la Antena1

Dan Bittman a devenit artistul momentului, mai ceva ca-n vremurile în care Holograf era pe locul 1 în toate topurile. Acesta a revenit în prim plan prin declarațiile sale foarte criticate, legate de pandemie. El s-a declarat de multe ori anti-mască și a cerut guvernanților să lase poporul să trăiască normal.

Dan Bittman a fost unul dintre personajele principale în Revelionul TVR, produs de Mugur Mihăescu și se pare că pentru apariția sa la postul public de televiziune, acesta ar fi primit 4.000 de euro. Suma a fost făcută public de către jurnaliștii de la Impact.ro, care au aflat și câți bani i-au oferit cei de la Antena 1 artistului pentru a apărea în show-ul măștilor lui Dan Negru.

„Potrivit unor surse bine informate, suma propusă de cei de la Antena 1 s-ar fi cifrat la 350-400 de euro, în timp ce televiziunea publică i-ar fi acordat lui Dan Bittman 3.500 – 4.000 de euro net, pentru programul de Revelion. Televiziunea care domină de peste 20 de ani audienţa programelor de Revelion pare a se fi specializat, cel puţin în ultimii ani, în realizarea de programe pentru finalul de an, cu un buget extrem de redus, dar care le asigură la final marea lovitură”, scriu jurnaliștii de la impact.ro.

Ce spune Dan Bittman despre sumele primite de la Antena 1 și TVR

Întrebat despre sumele încasate de Revelion, Dan Bittman nu a dorit să răspună, argumentând că acest tip de contracte sunt totuși confidențiale, dar a ținut să precizeze că la Antena 1 a mers doar din respect pentru Dan Negru, deoarece suma oferită de cei din trustul Intact a fost de-a dreptul jenantă.

„Ştiţi foarte bine că un asemenea contract este confidenţial şi nu pot divulga suma. Pot să vă spun însă că a fost o sumă normală, ba chiar sub onorariul meu pe care-l practic de obicei. Am considerat că a fost un an aparte, ca atare, am acceptat suma respectivă”, a răspuns Bittman la întrebarea jurnaliștilor Impact.ro legat de onorariul primit de la TVR.

Cât despre cel de la Antena1:  „Nici aici nu pot să vă spun suma, dar pot să adaug că am refuzat efectiv suma propusă de cei de la Intact. În cele din urmă am acceptat doar de dragul lui Dan Negru să fiu prezent şi pot dovedi că nu am primit nici un leu pe tema asta!”, a conchis artistul.