Dan Bittman a rămas fără nimic și acum locuiește cu chirie. Cui a cedat toată averea sa și de ce a fost nevoit să facă acest demers

05 ian. 2021
Dan Bittman a rămas fără nimic și acum locuiește cu chirie. Cui a cedat toată averea sa și de ce a fost nevoit să facă acest demers
Dan Bittman, imagine din videoclipul pe care l-a filmat împreună cu Monica Odagiu, tânăra cu care s-a spus că ar avea o relație

Pandemia a scos ce este mai rău din mulți oameni, iar printre aceștia pare a fi și Dan Bittman, care a afișat o altă imagine a sa față de cea pe care o cunoștea publicul până acum. Solistul de la Holograf a îndemnat românii să iasă în stradă și chiar s-a blestemat să moară și el de COVID-19 pentru că nu mai poate trăi cu aceste restricții.

Declarațiile lui șocante au făcut turul tuturor televiziunilor și al publicațiilor de știri, ceea ce a însemnat un plus de popularitate pentru artistul care intrase într-un oarecare con de umbră. Acesta a participat și la Revelionul TVR, organizat de Mugur Mihăescu, fiind încă o dată criticat pentru pozițiile sale legate de tot ce a însemnat epidemia coronavirus.

Invitat la Kanal D, în emisiunea lui Denise Rifai, Dan Bittman a mărturisit că este foarte săract în acest moment pentru că a cedat tot mamei celor trei băieți ai săi, Liliana Ștefan, de care s-a despărțit în urmă cu mai mult timp. Au existat multe speculații pe acest subiect. Presa a scris că artistul a plecat de acasă pentru tânăr de 24 de ani, Monica Odagiu, pe care chiar ar fi cerut-o în căsătorie.

Ulterior atât ea, cât și Bittman au negat că ar fi existat o relație între ei.

Dan Bittman spune că a rămas sărac! Cui a cedat averea sa și de ce

„Sunt un om foarte sărac. Am lăsat tot. Tot. I-am lăsat tot Lilianei când am plecat și am plecat. Nu am nevoie de nimic, pentru că zidurile nu înseamnă nimic. Eu cu ea am avut un proiect, a durat 29 de ani sau cât a fost. Toată dragostea, toți copiii și tot ce a fost s-a întâmplat acolo, iar eu nu am nevoie de nimic din toate lucrurile. Apartamente, case, tot, tot, tot, am lăsat și am plecat”, a declarat Dan Bittman la Kanal D.

Dan Bittman împreună cu Liliana Ștefan, partener sa de-o viață

„Acum stau într-un apartament care a fost al meu cândva, dar în care am reușit să negociez să un plătesc vreo 20 de ani chiria. Fiind mai mare apartamentul respectiv, pot veni și minorii la mine, pentru că sunt mai multe camere și atunci putem sta cu toții. Îl aștept și pe Alex să vină, l-am convins acum să vină să doarmă din când în când la mine. Deci nu mai am nimic”, a completat acesta.

Deși probabil ieșirile bizare ale lui Dan Bittman au fost în mare parte legate de faptul că pandemia i-a afectat afacerile și conceretele, acesta spune că nu-l interesează banii pentru că are suficienți în momentul de față încât să trăiască decent.

Nu asta a fost bogăția mea, nu m-au interesat banii și nu mă interesează nici acum. Am suficienți cât să trăiesc bine, să vin la emisiuni. Nu mă interesează banii, decât atât cât să trăiesc bine și civilizat”, a concluzionat solistul Holograf.