Dan Bittman a fost candidat la Primărie în trecut! Din partea cărui partid și ce avere uriașă a strâns solistul de la Holograf

20 dec. 2020
Dan Bittman a fost candidat la Primărie în trecut! Din partea cărui partid și ce avere uriașă a strâns solistul de la Holograf
Dan Bittman a șocat pe toată lumea cu declarațiile lui despre coronavirus

Dan Bittman a debutat în muzică în anul 1985 și de atunci este solistul trupei Holograf. De-a lungul anilor, acesta a avut numeroase proiecte de televiziune, iar milioanele câștigat din industria showbiz-ului le-a investit inteligent. Mai întâi în imobiliare, construind un întreg cartier de vile în Popești Leordeni, iar apoi într-un imens parc de agrement, situat la 49 km de București.

Pe 29 iunie 2019, Dan Bittman a inaugurat A2 Wake, situat pe Lacul Sulimanu.

Gata cu pescuitul și cu hoții care goleau balta, e vremea pentru un loc dinamic, plin de distracție. Este un loc special, aproape de București, pentru activități sportive și recreative în aer liber, unde întreaga familie, de la cel mai mic până la adulți vor avea ce să facă.

Sunt construite terenuri de fotbal, plajă, până la cel mai mare wake park pe cablu din România, unul la o dimensiune provocatoare pentru toți amatorii de sporturi nautice, apartamente dar și o terasă generoasă”, declara Dan Bittman la acel moment pentru libertatea.ro.

Pentru ce primărie a candidat Dan Bittman? Apoi a devenit consilier la un ministru

Puțini își amintesc, însă solistul de la Holograf a cochetat și cu politica. În anul 2008, acesta a candidat la Primăria Sectorului 1 din parte Partidului Ecologist România, iar în anul 2010 acesta a devenit consilier al ministrului de Finanțe de la acea vreme, Sebastian Vlădescu. Conexiunile de acest tip i-au adus și numeroase concerte plătite bine din bani publici, cu ocazia unor evenimente locale.

Dan Bittman și-a atras multe critici și antipatii în urmă cu aproximativ o lună, după o serie de declarații halucinante despre coronavirus. Acesta s-a plâns practic că a devenit șomer din cauza pandemiei și că acest virus este mai degrabă o invenție. El a îndemnat oamenii să iasă în stradă și chiar s-a blestemat să moară de COVID-19.

Dan Bittman, imagine din videoclipul pe care l-a filmat împreună cu Monica Odagiu, tânăra cu care s-a spus că ar avea o relație

Am gura spurcată și îmi permit să spun orice. Să mor și eu de COVID, să dea Dumnezeu. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții degradante. Nu se poate așa ceva, este prea mult. Trebuiau făcute zece spitale adevărate, pline de echipamente. Dacă toți dați banii.
Oameni care stau să vireze bani din stânga în dreapta. Deja au început să transpară lucrurile astea. Sunt noi structuri care conduc, din care fac parte și români. Vreau să ne putem îmbrățișa, nu prostia asta cu cotul”, a fost declarația șocantă a lui Dan Bittman la Gândul Live, conform voxbiz.ro.

Ca avere a strâns Dan Bittman, conform declarației de avere depusă în anul 2010

Îngrijorat de banii care nu-i mai vin din proiectele muzicale, Dan Bittman a dorit probabil să iasă în evidență prin acest de abordare șocantă, dar într-un final aceasta a avut un impact negativ, din punct de vedere al imaginii.

În anul 2010, artistul fiind consilier al unui ministru, a fost obligat să-și depună declarația de avere, prilej cu care aflăm că și la acel moment avea conturile pline: 406.347 de euro și peste 45.000 de lei, adică 11.000 de euro în bănci.

Dan Bittman a raportat venituri din drepturi de autor și concerte în valoare de 540 de mii de lei, adică 125.000 de euro pe an (10.000 de euro pe lună). Însă aceștia au fost sumele prezentate oficial. În realitate, cu siguranță alți bani au fost depozitați în conturi aparținând unor firme de-alea sale sau chiar partenerei sale de viață, textiera Liliana Ștefan, cu care are trei băieți.

În anul 2010, artistul avea și două case (una de 400 mp) și două imobile în București (peste 100 mp). Aceeași declarație de avere arăta și că Dan Bittman încasa încă 2000 de euro din chirii, ceea ce înseamnă că artistul nu prea avea motive să se plângă de situația financiară.

Relația care i-ar fi pus capac

Pentru alți artiști, care trăiau doar din muzică și spectacole, într-adevăr situația este una destul de critică, dar au primit ajutoare de la stat, chiar dacă probabil nu suficiente.

Despre Dan Bittman s-a zvonit că la începutul pandemiei s-a mutat cu Monica Odagiu, o frumoasă tânără artistă de doar 24 de ani, cu care acesta ar fi avut o relație de mai mult timp. Pentru că nu s-ar fi înțeles, el a revenit la cea cu care a împărțit casa întreaga viață, Liliana Ștefan și este posibil ca de aici să fi pornit și seria de declarații halucinante pe tema coronavirus.