Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui chef Sorin Bontea? Miruna este superbă și are deja mulți fani

19 aug. 2021
Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui chef Sorin Bontea? Miruna este superbă și are deja mulți fani

Unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România și jurat în cadrul show-ului culinar „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea este una dintre cele mai iubite vedete Antena 1. Discret cu viața sa personală, acesta nu s-a afișat cu soția sa, dar fiica sa de 19 ani și-a făcut o apariție surpriză în cadrul emisiunii, în urmă cu câțiva ani. Ceva mai recent Miruna face și vâlvă pe contul ei de Instagram cu pozele pe care le postează.

Chef Sorin Bontea este căsătorit de peste 30 de ani și are doi copii, un fiu de 24 de ani, Iulian și o fiica de 19 ani, Miruna. Tânăra, care și-a dat anul acesta examenul de bacalaureat, atrage tot mai mult atenția fanilor prin postările de pe contul ei de Instagram, scrie VoxBiz.ro.

După ce a trecut cu brio de examenul maturității, Miruna a decis să plece în vacanță și cum nu-și putea dezamăgi cei peste 35.000 de fani de pe Instagram, aceasta a pozat în mai multe ipostaze sexy. Și se pare că fotografiile în care ea apare în costum de baie nu au dezamăgit pentru că au strâns mii de aprecieri din partea urmăritorilor.

Sursa foto: Instagram

Îi place să gătească, dar nu vrea să devină bucătar

Miruna împărtășește pasiunea tatălui ei, fiind „specialista în rețete dulci” și, de multe ori, când au timp, chiar gătesc împreună.

„Miruna este specialista în rețete dulci. Îi plac în special cele pe bază de ciocolată, iar, când timpul ne permite, le gătim împreună, acasă. De curând a reușit să mă surprindă cu niște combinații excelente de gust!”, povestea chef Sorin Bontea în urmă cu ceva timp.

Cu toate că îi place să gătească, ea nu îți dorește neapărat să urmeze cariera de bucătar, ci preferă un alt domeniu, psihologia, după cum mărturisea în urmă cu ceva vreme, la apariția în cadrul emisiunii „Chefi la cuțite”.

„Îmi plăcea să gătesc, am moștenit acest talent de la tata. El m-a învățat să fac lava cake. Cu el am gătit de mai multe ori. Deși e mai greu să gătești un desert decât un fel principal, îmi place. Vreau să fiu psiholog când o să mă fac mare, nu m-am gândit să mă fac bucătar”, spunea aceasta în urmă cu câțiva ani.