Cu cât sunt plătiți Războinicii de la Survivor România? Sorin Pușcașu a făcut totul public

30 mai 2021
Cu cât sunt plătiți Războinicii de la Survivor România? Sorin Pușcașu a făcut totul public
Sorin Pușcașu la Survivor România

Sorin Pușcașu a fost cel mai controversat concurent din echipa Războinicilor de la Survivor România. Acesta a fost nevoit să părăsească competiția din cauza problemelor medicale la genunchi. Deși a fost nominalizat de mai multe ori pentru eliminare, el a scăpat de fiecare dată, în ciuda faptului că pe rețelele de socializare fanii emisiuni l-au taxat foarte tare.

Sorin a fost unul dintre concurenții care a adus multe puncte de rating Kanal D. El a fost un lider nedeclarat al echipei și a iscat multe conflicte. A reușit de asemenea să-și manipuleze colegii foarte bine pentru a se menține în concurs. Deși nu a excelat din punct de vedere sportiv, a fost cel mai bun strateg.

Ce sume câștigă Războinicii de la Survivor România

Dar publicul nu a apreciat foarte mult atitudinea sa din concurs, iar când a plecat din Republica Dominicană și a deschis rețelele de socializare a fost uluit de valurile de ură, care s-au abătut asupra lui.

Totuși le-a ținut piept foarte bine și a încercat să dea explicații referitoare la ce înseamnă cu adevărat Survivor România. Recent, Sorin a fost invitat să participe la podcastul lui Jador. Acolo a făcut multe declarații interesante. Întrebat câți bani încasează Războincii de la Kanal D, el a refuzat să spună suma exactă, dar a oferit un detaliu foarte important. Toți sunt plătiți la fel.

I-a mărturisit totul lui Jador

„La Războinici este aceeași sumă pentru toți”, i-a spus Sorin Pușcașu lui Jador, care a mai menționat și că a fost acuzat pe nedrept că a făcut strategii ca să câștige.

Alin Andronic, unul dintre cei mai iubiți concurenți al Exatlon, un reality show similar cu Survivor România, tot difuzat de Kanal D spunea la un moment dat într-o discuție live cu fanii că Războinicii primesc sume foarte mici de bani și că la final rămân cam cu un salariu de McDonald’s din Germania.