Cu cât o plătește Kanal D pe Denise Rifai? Suma imensă pe care a plătit-o pentru o geantă de fițe

Cu cât o plătește Kanal D pe Denise Rifai? Suma imensă pe care a plătit-o pentru o geantă de fițe
Denise Rifai prezintă la Kanal D emisiunea 40 de întrebări

Încă de când era un reporter la început de drum, Denise Rifai impresiona prin ținutele scumpe și accesoriile de lux pe care aceasta alegea să le poarte la diferite evenimente mondene. Cu timpul, aceasta și-a câștigat statutul de vedetă la Realitatea Tv, iar după plecarea lui Cozmin Gușă de la conducerea postului de televiziune, a decis și ea să ia o pauză.

Deși a avut pe masă o ofertă generoasă de la EVZ, Denise Rifai a refuzat-o și a așteptat să primească un proiect care să o împlinească pe toate planurile, ținând cont că niciodată banii nu au reprezentat o problemă pentru ea. Trebuie menționat că vedeta provine dintr-o familie foarte bogată. Tatăl său de origine iordaniană este un arhitect celebru.

Ce salariu primește Denise Rifai de la Kanal D?

Oferta Kanal D, de a prezenta noua lor emisiune 40 de întrebări a fost una de nerefuzat. Astfel Denise Rifai a devenit vedeta postului și încă una foarte bine plătită. Deși nu a dorit să-și facă publice veniturile, probabil este vorba de câteva mii de euro.

„Toate salariile mele au fost în linie cu evoluția mea de la momentul respectiv. Primul meu salariu a fost undeva la nivelul a o sută de dolari, la primul meu job în radio, unde eram editor și prezentator de știri. Apoi am fost plătită în linie cu evoluția profesională și mie mi se pare corect să fie așa, să existe un echilibru, un raport perfect între ceea ce muncești și salariul pe care îl încasezi. Chiar nu mai știu ce am făcut cu primii bani, sigur i-am cheltuit bucurându-mi inima cu ceva”, spunea Denise Rifai într-un interviu recent acordat click.ro.

Vedeta Kanal D continuă să poarte numai haine și accesorii de lux indiferent de locurile unde merge. Astfel reporterii impact.ro au surprins-o pe Denise într-o parcare din București, îmbrăcată foarte frumos și având cu ea o geantă Louis Vuitton, model Onthego GM Monogram Giant Canvas, care costă aproximativ 3000 de euro.