Compania care îi dă o lovitură cruntă Antoniei! Iubita lui Alex Velea va rămâne fără foarte mulți bani

17 sept. 2021
Compania care îi dă o lovitură cruntă Antoniei! Iubita lui Alex Velea va rămâne fără foarte mulți bani
Sursa foto: Instagram

Antonia câștigă sume frumoase din colaborările cu diverse branduri, pe care care vedeta le promovează, atât pe conturile ei de socializare, cât și în reclame la TV. Acum se pare însă că artista a încetat unul dintre contractele de colaborare cu una dintre aceste companii.

Deși a promovat intens produsele comercializate de această companie și probabil câștiga o sumă substanțială, artista se pare că nu va mai apărea în reclamele acestui brand.

Aceste contracte cu diferite companii i-au adus Antoniei onorarii considerabile de-a lungul timpului, artista apărând de multe ori în reclame pentru Avon, Benvenuti și BabyLiss. Totuși, printre cele mai profitabile colaborări a fost cu operatorul de telefonie mobilă Vodafone, cu care a semnat un contract pe o perioadă destul de mare de timp.

Cu ce brand a încheiat colaborarea

Unul dintre brandurile cu care Antonia se pare că a încetat colaborarea este Corso. Vedeta a promovat intens brandul de înghețată pe rețelele de socializare, dar și în multe reclame, atât la televizor, cât și pe posterele mari din orașe.

„Antonia a gustat din fiecare sortiment de înghețată și s-a plimbat prin lumile fantastice Corso în noua reclamă Corso pe care o poți vedea mai jos. Vara asta este despre a face ce îți place și a te duce unde te simți cel mai bine. Antonia vă transmite „Îmmmi placi tu”, iar nouă ne place mmmult de Antonia și momentele care sunt #corsogood”, scrie pe site-ul producătorului de înghețată.

Cu toate acestea, Antonia nu își face griji în privința veniturilor și poate trăi în continuare lejer numai din aceste contracte din care câștigă zeci și chiar sute de mii de euro. În plus, nici sumele pe care aceasta le câștigă din muzică nu sunt de neglijat. Antonia Music SRL, firma înființată de artistă în 2014 a avut în 2019 o cifră de afaceri de 815.579 lei și un profit de 247.607 lei, adică aproximativ 50.000 de euro.