Clubhouse a devenit cea mai căutată aplicație a momentului. Se acceseaza doar pe baza de invitatie. Ce oportunitati ofera

Clubhouse a devenit cea mai căutată aplicație a momentului. Se acceseaza doar pe baza de invitatie. Ce oportunitati ofera
Aplicatie telefon

Facebook, Instagram sau WhatsApp au fost deja uitate de majoritatea utilizatorilor odată cu apariție unei noi aplicații. Toată lumea o downloadează, însă nu toți au acces la ea. Funcționează diferit de celelalte aplicații, iar internauții se luptă pentru a o putea accesa.

Ai mai auzit până acum despre Clubhouse? La momentul actual, aceasta este una dintrele cele mai noi și totodată celebre aplicații din lume. Din păcate, nu toată lumea are acces la ea din două puncte de vedere.

Cine poate folosi Clubhouse

Pentru a downloada și pentru a putea folosi aplicația momentului, utilizatorul trebuie să aibă un iPhone, deoarece aplicația a fost lansată doar pentru acest tip de sistem de operare. În al doilea rând, conturile pot fi create doar cu invitație.

Cu alte cuvinte, dacă nu ești invitat, nu prea ai cum să accesezi această aplicație, motiv pentru care internauții fac mari eforturi. Cei mai mulți experți din socialmedia susțin că acesta este și principalul factor care îi face pe internauți să caute aplicația în disperare.

Pe lângă faptul că este ceva nou, spre deosebire alte aplicații, este pentru prima oară când cineva are nevoie de o invitație.

Ce opțiuni are Clubhouse

Probabil te întrebi acum cu ce noutăți vine această aplicație? Ei bine, este complet diferită față de celelalte. Prin intermediul ei se pot posta doar mesaje audio, iar aplicația își invită utilizatorii să se aboneze la topicuri de larg inters care sunt destul de vaste.

Care sunt diferențele majore? Spre deosebire de Facebook sau Instagram, pe Clubhouse nu se pot posta fotografii, mesaje de tip text sau videouri. Orice informație se transmite doar printr-un mesaj audio.

În ceea ce privește invitația, ea poate fi primită doar de la un utilizator care are deja Clubhouse. El poate invita o altă persoană în acel club select.

Cum o poți accesa

Odată ce un utilizator primește invitația, lucrurile devin simple. Invitația vine prin SMS de la o persoană, iar utilizatorul în cazuă este invitat să își aleagă interesele și preferințele.

Imediat după crearea contului, persoana poate alege orice domeniu în baza datelor selectate și va primi inotificări de la cei la care s-a abonat. Totuși, nu va putea citi nimic și va fi nevoit să asculte mesajele audio.

Dacă în America sau în alte țări, aplicația a luat amploare, specialiștii din social media susțin că românii ar putea să nu fie prea mult atrași de noul mod de comunicare.

Totuși, cei care vor să facă rost de o invitație trebuie să știe că Elon Musk și Mark Zuckerberg au deja cont acolo, așa că este posibil să transmită și ei câteva mesaje.

Când va apărea pe Android

Cei care au telefoane cu sistem de operare Android vor mai avea de așteptat. Utilizatorii aplicației au dezvoltat-o doar pentru iPhone și nu au vrut să ofere informații cu privire la dezvoltarea unei versiuni și pentru alt sistem de operare.

Totuși, Mark Zuckerberg ia în calcul să lanseze și el o aplicație de acest tip, așa că cei care nu au acces la Clubhouse, vor putea probabil să se bucure de o altă aplicație similară în curând.