Clipe grele pentru Bianca Drăgușanu. Ce boală are fetița ei? Sofia a fost internată de urgență în spital

18 aug. 2021
Clipe grele pentru Bianca Drăgușanu. Ce boală are fetița ei? Sofia a fost internată de urgență în spital
Bianca Drăgușanu

Perioadă dificilă pentru Bianca Drăgușanu după ce în urmă cu câteva zile a ajuns pe patul de spital cu perfuzii. Vedeta a povestit și un alt episod cumplit care s-a petrecut recent cu Sofia, fiica ei și a lui Victor Slav.

În urmă cu o săptămână, după cum a dezvăluit Bianca Drăgușanu, fetița nu s-a simțit deloc bine, iar tatăl ei, Victor Slav, se afla la munte alături de actuala parteneră de viață. Bianca Drăgușanu a trecut prin clipe cumplite pentru că Sofia a fost internată câteva zile în spital în această perioadă și vedeta nu a avut voie să-și viziteze copilul cât timp a stat în unitatea medicală.

Cu ce boală a fost diagnosticată Sofia

Micuța a avut nevoie de o internare de patru zile la spital pentru a se reface complet, după ce a fost diagnosticată cu gastroenterocolită. Biancăi Drăgușanu i-a fost interzis însă accesul în spital și alături de micuță a stat mama vedetei, care a avut grijă de ea. Bianca Drăgușanu îi este foarte recunoscătoare mamei sale, despre care spune că este stâlpul familiei, cea care are grijă atât de ea, cât și de fiica ei, Sofia.

„A stat internată patru zile, a avut gastroenterocolită. Mama a stat cu ea în spital, eu nu am avut voie să o vizitez. Mama e cel mai important pion în familie. Ea gătește, ea are grijă de mine și de Sofia”, a explicat Bianca Drăgușanu pentru impact.ro.

Sursa foto: Instagram

Bianca a ajuns la rândul ei la spital

Nici vedeta nu a avut parte de evenimente neplăcute, când a ajuns și ea la camera de gardă, după ce a leșinat în baie. Bianca Drăgușanu a fost dusă imediat la o clinică privată unde i s-au făcut perfuzii. Se pare însă că ea nu a vrut să rămână internată pentru mai multe investigații și medicii au externat-o destul de repede. Imediat după ce s-a ridicat de pe patul de spital și a fost scoasă de pe perfuzii, Bianca a dat fuga la sala de fitness.

„Cam așa stă situația la ora 03:20 (…) În caz că nu știați de mine sunt foarte bine și o să fiu și mai bine de atât, după asta o să-mi revin, mă duc la sală și îmi văd de activitățile mele zilnice”, spunea Bianca Drăgușani ieri, la InstaStory.