Cine sunt cele două sportive cu cele mai mari șanse să ia AUR la Jocurile Olimpice de la Tokyo? Câți bani ar urma să încaseze

25 iul. 2021
Cine sunt cele două sportive cu cele mai mari șanse să ia AUR la Jocurile Olimpice de la Tokyo? Câți bani ar urma să încaseze

Anamaria Popescu (Brânză) a reușit să aducă prima medalie României la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Un argint foarte muncit, după cum chiar ea a declarat. Chinezoaica Sun, care a învins-o la doar o tușă nu a fost mai bună. A avut pur și simplu mai multă șansă. Sportiva noastră este numărul 1 mondial și a anunțat că va concura și la Europenele din luna septembrie.

În acest context, sportivele cu cele mai mari șanse la aurul olimpic rămân cele două tinere canotoare în vârstă de 22 de ani, Simona Radiș și Ancuța Bodnar. Ele sunt favorite la dublu vâsle feminin și s-au calificat în marea finală într-o manieră entuziasmantă. Ele au cel mai bun timp și sunt cotate cu prima șansă la aur de casele de pariuri.

Câți bani ar putea câștiga cele două canotoare favorite la aurul olimpic

Simona Radiș a fost și port drapel pentru țara noastră la ceremonia de deschidere, după ce a înlocuit-o pe Mădălina Bereș, care face parte din echipajul de 8+1. Canotoarea urma să intre în calificări alături de colegele sale și atunci a fost înlocuită de mai tânăra ei colegă.

Dacă cele două tinere vor confirma calculele hârtiei, pot ajunge să câștige foarte mulți bani dintr-odată. Mai exact 70.000 de euro de la Guvern, încă 35.000 de euro de la clubul unde activează plus câte o mașină marca Toyota.

David Popovici are și el șansa lui

Medalii se mai așteaptă de la David Popovici la natație. Adolescentul în vârstă de 16 ani este considerat un adevărat fenomen de specialiști și chiar dacă este cotat abia cu a patra șansă la medalii, el poate produce o mare surpriză. Și Robert Glință, campion european la 100 metri spate în acest an are șansa lui.

În rest, speranțele pentru medalii sunt minime și pot fi considerate adevărate miracole.