Cine sunt cei 3 amanți cu care Anamaria Prodan l-ar fi înșelat pe Laurențiu Reghecamf pe parcursul căsniciei. Nume celebre pe listă

14 aug. 2021
Cine sunt cei 3 amanți cu care Anamaria Prodan l-ar fi înșelat pe Laurențiu Reghecamf pe parcursul căsniciei. Nume celebre pe listă
Anamaria Prodan împreună cu soțul său Laurențiu Reghecamf

Laurențiu Reghecamf i-ar fi dat termen soției lui, Anamaria Prodan să depună actele de divorț până în toamnă, semn că acesta nu mai dorește să rămână prins în această căsnicie. S-a scris mult despre motivele separării, însă nu se știe exact de ce s-a supărat atât de tare antrenorul.

Laurențiu Reghecamf ar vrea să-și refacă viața alături de o altă femeie, însă despre ce femeie este vorba, greu de spus. Florentina Raiciu ar fi fosta una dintre amantele lui, iar potrivit unor surse care-l citează pe Gigi Becali, Reghe i-ar fi dat bani și pentru a-și face un salon de cosmetică în centrul Capitalei.

Amanta secretă a lui Laurențiu Reghecamf

O altă presupusă amantă este celebra C.B., o escortă de lux foarte cunoscută printre bogătași. De altfel aceasta a fost surprinsă împreună cu soțul Aneimaria Prodan recent într-o vacanță în Grecia.

Doar nu doar Reghe ar fi fost cel infidel în această căsnicie, ci și soția lui. Cei doi ar fi avut tot timpul vieți separate, chiar dacă pozau în cuplul perfect.

„Reghe are amantă de opt ani, i-a făcut fetei și salon de înfrumusețare în Dorobanți. Știe cam toată lumea de această relație, chiar și Ana. Așa cum și Reghe știe de ea și de Alexa. Doar că fiecare s-a făcut că se uită în altă parte și și-a văzut de treabă, continuând să pozeze într-un cuplu fericit”, le-ar fi dezvăluit Gigi Becali apropiaţilor.

Cine sunt cei 3 amanți cu care Anamaria Prodan l-ar fi înșelat pe Laurențiu Reghecamf pe parcursul căsniciei

Anamaria Prodan a vorbit și ea despre zvonurile conform cărora și-ar fi înșelat soțul, dar le-a negat cu vehemență. Ea a argumentat spunând că nimeni nu a prins-o niciodată cu vreun alt bărbat, așa că totul este un fals.

„Astea au apărut de când m-am aplecat eu serios pe cariera lui Alexa. Faptul că a divorţat, cum au divorţat mulţi jucători şi antrenori, e una, dar nebuniile care au apărut că am fi împreună, e cu totul altceva. Am greșit pentru că trebuia să ies și să stopez aberaţiile astea.

Am zis că sunt prea mare, că nu-i bag în seamă. Mă distram, râdeam, dar au început să mă deranjeze foarte tare. Au ieșit tot felul de bârfe, cu Dan Alexa, cu Ovidiu Burcă sau cu Dani Coman. Cum divorța unul apăream eu și ei pe lângă mine. Sunt eu femeia fatală, dar nici chiar așa. Să se îndrăgostească toți de mine ca să-și lase familia”, povestea Anamaria Prodan în urmă cu câteva luni, conform gsp.ro.

„Se scrie de atâția ani că sunt cu Alexa, dar nimeni niciodată nu ne-a prins cu paparazzi. Pe mine 90 la sută din țară mă urăște! Nu mă prindeau ei cu un bărbat în ani de zile dacă eu eram singură în România și Laur prin Arabia sau prin Emirate?”, a conchis impresara.