Cine este noul iubit al lui Teo Trandafir și când se vor căsători cei doi? Ce vârstă are vedeta Kanal D

16 apr. 2021
Cine este noul iubit al lui Teo Trandafir și când se vor căsători cei doi? Ce vârstă are vedeta Kanal D
Teo Trandafir are o carieră de aproape 30 de ani în televiziune

Teo Trandafir este una dintre cele mai iubite vedete din România la ora actuală. La 52 de ani, aceasta se poate declara o femeie împlinită din punct de vedere profesional. După ce a cunoscut succesul la Pro Tv, acum are o emisiune de maximă audiență la Kanal D și un salariu pe măsură. Deși nu-i place să vorbească despre banii pe care îi primește, în presă s-au vehiculat sume destul de mari, pe care aceasta le-ar încasa de la postul turc de televiziune.

Și cum este o vedetă super cunoscută, este evident tot timpul și în atenția paparazzilor. Astfel cei de la impact.ro au surprins-o alături de un bărbat, pe care l-au numit șofer și care se pare că este noul iubit al lui Teo. Aceasta a bifat deja două mariaje ratate și dacă până nu demult nu se gândea la un al treilea, acum aceasta posibilitate nu mai pare la fel de îndepărtată.

Când se căsătorește Teo Trandafir?

„Încep încet-încet să mă gândesc că o căsătorie ar însemna un parteneriat social bun, care ar apăra ambele părți, și pentru mine, un miracol”, a declarat Teo într-un interviu pentru click.ro.

Dar un miracol, care ar putea deveni realitate în perioada următoare întrucât în ultima perioadă vedeta Kanal D radiază și pare mai fericită și mai liniștită ca oricând.

Ce spune Teo despre iubitul său?

Legat de expunerea poveștii sale de iubire în presă, Teo Trandafir a transmis un mesaj în stilul caracteristic în cadrul emisiunii colegei sale, Denise Rifai, 40 de întrebări.

„Voiam să îi spun unei înfumurate că: am o mașină mai proastă decât a ta și un șofer mai deștept decât tine. Există oameni mai deștepți decât mine și asta mă luminează. Îmi place să fiu într-un continuu sărut intelectual. Eu nu suport un bărbat mai prost decât mine. Nu e nicio bucurie la treaba asta. Trebuie să știe să mă domine fără să mă domine. Trebuie să fie mai deștept decât mine fără să îmi arate pentru că mă enervează. Trebuie să fiu într-o relație în care să nu fiu constrânsă. Nu suport niciun fel de autoritate”, a declarat aceasta.