Cea mai sigură destinație de vacanță din Europa în această iarnă, conform EBD. Este un adevărat paradis, unde puteți merge de Crăciun și Revelion

Cea mai sigură destinație de vacanță din Europa în această iarnă, conform EBD. Este un adevărat paradis, unde puteți merge de Crăciun și Revelion

Autoritățile din România recomandă cetățenilor ca în acest an să-și petreacă sărbătorile acasă, fără petreceri prea mari întrucât valul 2 de coronavirus a lovit puternic întreaga lume. Cu toate acestea, dacă vă doriți foarte mult să călătoriți, este bine ca măcar să mergeți într-o destinație considerată sigură.

Organizația Europeană pentru cele mai bune destinații (EBD), care se încadrează în Rețeaua EDEN a Comisiei Europene recomandă câteva locații în care puteți merge, iar prima pe listă este Insula Madeia din Portugalia.

Premiată în vara anului 2020 ca una dintre cele mai sigure destinații de vară din Europa, această superdestinație este, de asemenea, clasificată și în iarna 2020 ca una dintre cele mai sigure destinații de Crăciun. Arhipelagul a reușit să ia măsuri de sănătate foarte devreme pentru a-și proteja locuitorii și a rămas în zona verde, cu una dintre cele mai scăzute rate de cazuri active din Europa.

Madeira este o superdestinație cu peisaje extraordinare

Înainte de a ajunge în Madeira, trebuie să faceți un test pentru a vă asigura că nu aveți Covid-19. Un site web simplu și eficient www.madeirasafetodiscover.com vă permite să completați toate informațiile necesare pentru un sejur sigur înainte de plecare. Cu mai puțin de 30 de cazuri active de covid-19 la 100.000 de locuitori și zero decese, Madeira este cea mai sigură destinație din Europa.

Madeira este recunoscută la nivel mondial pentru frumusețea peisajelor sale și a naturii sale luxuriante. Purtarea unei măști pe plaje, în timpul activităților sportive (plimbări de-a lungul levadelor, drumeții, drumeții, ciclism) nu este obligatorie. Madeira este înconjurată de ocean, care aduce aer pur de până la 100 de ori mai puțin încărcat de germeni decât aerul pe care îl respirăm în capitalele europene. Hotelurile și restaurantele care poartă eticheta „Sigur și curat” vă vor întâmpina în condiții de igienă foarte ridicate stabilite de biroul național de turism.

Portugalia este una dintre primele țări care a dezvoltat asigurări special pentru Covid-19. Pentru mai puțin de 40 de euro, călătoria dvs., rambursările pentru hoteluri, zboruri și repatriere sunt acoperite în cazul Covid-19.