Ce sumă imensă primește Gabriela Cristea pentru doar o săritură la Splash! Vedeta la apă. Câți bani îi plătește Antena 1 și Adrianei Bahmuțeanu pentru același lucru

28 aug. 2021
Ce sumă imensă primește Gabriela Cristea pentru doar o săritură la Splash! Vedeta la apă. Câți bani îi plătește Antena 1 și Adrianei Bahmuțeanu pentru același lucru
Sursa foto: Instagram

Show-ul „Splash! Vedete la apă” de la Antena 1 aduce în prim planul telespectatorilor cele mai în vogă vedete din showbiz-ul românesc, de la reprezentate ale lumii artistice la prezentatoare TV. Producătorii au fost nevoiți să le plătească pe unele dintre ele regește pentru aparițiile lor în costume de baie care mai de care mai sumare. Cât au primit Gabriela Cristea și Adriana Bahmuțeanu, amândouă vedete ale trustului Intact?

Dacă am aflat anterior cât câștigă Andreea Antonescu și Andreea Țonciu, vă spunem acum că cele două prezentatoare ale Antenelor primesc din start mai mulți bani pentru prezența lor în cadrul show-ului „Splash! Vedete la apă”. De altfel, Gabriela Cristea și Adriana Bahmuțeanu se pare că sunt printre cele mai bine plătite vedete pentru apariția lor în cadrul emisiunii.

Astfel, Gabriela Cristea și Adriana Bahmuțeanu primesc fiecare peste 1.400 de euro pentru fiecare ediție, spun surse pentru fanatik.ro.

Experiență interesantă și distracție la maxim

Adriana Bahmuțeanu povestea înainte de participarea ei că nu s-a pregătit într-un mod special pentru această emisiune. Ea a spus că știa să înoate, așa că nu a fost nevoită să ia lecții de înot, dar a fost totuși o provocare pentru ea să sară de la diferite înălțimi ale trambulinei.

„A fost frumos. A fost o experiență interesantă. Oamenii sunt minunați”, spunea Adriana Bahmuțeanu pentru sursa citată.

Pe de altă parte, Gabriela Cristea se pare că a avut nevoie de ceva antrenamente înainte de participarea concretă la emisiune. Vedeta a mărturisit pe conturile ei de socializare că nu prea s-a priceput la sărituri, dar cel puțin „distracția a fost maximă”

„Merg la primul antrenament, sunt curioasă dacă o să reușesc să sar. Colegii din seria în care sunt eu, au avut ieri un antrenament, eu am venit puțin mai târziu. Ei au sărit cu toții, să vedem dacă o să am și eu curaj”, a spus Gabriela Cristea, care a adăugat la scurt timp după antrenament că „prima zi la sărituri … am fost varzăăă! Hahahhaha! Dar distracția, distracția a fost maximă!”

Ea spunea totuși că experiența la show-ul „Splash! Vedete la apă” a fost una ciudată pentru că a fost nevoită să petreacă prima noapte la Bacău, acolo unde s-au ținut filmările, singură.

„A fost o primă noapte pe care am petrecut-o aici, la Bacău, destul de ciudată pentru că după multă vreme am dormit la hotel singură. Nu am fost nici cu fetele, nici cu Tavi”, anunța Gabriela Cristea într-un story pe Instagram.