Ce studii are Pavel Bartoș și ce salariu primește de la Pro Tv. Detalii neștiute despre prezentatorul emisiunii ”Românii au talent”

06 feb. 2021
Ce studii are Pavel Bartoș și ce salariu primește de la Pro Tv. Detalii neștiute despre prezentatorul emisiunii ”Românii au talent”
Pavel Bartos, Pro Tv

Pavel Bartoș este și va rămâne întotdeauna o prezență extrem de plăcută în lumea televiziunii. Alături de Smiley, cei doi reușesc întotdeauna să-și amuze publicul în cadrul emisiunii Românii au Talent de la Pro Tv. Puțini știu însă detalii desper viața îndrăgitului prezentator.

Pavel Bartoș are 46 de ani și s-a născut la Miercurea Ciuc. Înainte de a deveni om de televiziune, acesta a fost cunoscut ca un mare actor. De asemenea, și studiile pe care le-a făcut tot în acest domeniu au fost.

Ce studii are Pavel Bartoș

Pavel Bartoș nu a ales Capitala din prima. El a absolvit Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj, specializat la Facultatea de Teatru. La momentul actual, el este căsătorit cu Anca Bartoș, iar cei doi au împreună trei fetițe.

Pe lângă faptul că este unul dintre prezentatorii show-urilor Românii au Talent și Vocea României de la Pro Tv, Pavel Bartoș a participat și la  celebrul show produs de Pro Tv, Dansez pentru Tine, alături de Luciana Muntean.

Puțini știu câte ceva despre biografia lui Bartoș. El a jucat în numeroase producţii cinematografice. Printre aceste se numără Berzele, The Lego Movie, Păsări libere, Universitatea monştrilor, Tarzan, Happy Feet Two, Las fierbinţi, Moştenirea, State şi Flacăra, Prinţesa şi Broscoiul, Aniela, Ho ho ho, Îngeraşii, Războiul sexelor, Iubire ca în filme, Păcatele Evei, Numai iubirea, Amen.

De asemenea, în anul 1999, Bartoș a obţinut şi marele premiu din Gala Tânărului Actor din România.

Ce salariu are Pavel Bartoș la Pro Tv

Probabil vă întrebați ce salariu încasează Pavel Bartoș la Pro Tv prin prisma emisiunilor pe care le prezintă alături de Smiley. Potrivit informațiilor media, prezentatorul de la Românii au Talent încasează o sumă de 15.000 de euro.

Totuși, aceasta nu este singura sa sursă de venit. La fel ca și în cazul celorlalte vedete de la Pro Tv, Pavel Bartoș are și o firmă prin intermediul căreia își semnează contractele, care îi aduce venituri consistente.

Prezentatorul tv deține Hummor Production SRL, finrmă care are anual îi aduce în buzunar în jur de 60.000-70.000 de euro.