Ce studii are Pavel Bartoș și ce salariu încasează de la PRO TV

18 sept. 2021
Ce studii are Pavel Bartoș și ce salariu încasează de la PRO TV
Sursa foto: Facebook

Binecunoscutul prezentator Pavel Bartoș reușește de fiecare dată să-i încânte pe telespectatori indiferent de emisiunile pe care la prezintă, dar puțini știu câți bani încasează acesta de la PRO TV. 

Pe lângă jobul de prezentator, Pavel Bartoș este și un actor foarte apreciat. Acesta i-a încântat pe români și în numeroase telenovele și piese de teatru. În vârstă de 46 de ani, el a studiat la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj, Facultatea de Teatru, în clasa profesorului universitar Marius Bodochi.

Actorul a povestit recent cum a debutat din punct de vedere profesional, dar și ce sacrificii a fost nevoit să facă. Pavel Bartoș mărturisește că a trebuit să mintă pe toată lumea că dă la Facultatea de Teatru, inclusiv pe părinții săi, pentru că nu credeau că poate intra.

„Ei voiau doar să intru la o facultate. I-am mințit că dau la Drept pentru că, atunci când spuneam cuiva că vreau să dau la actorie, lumea zâmbea sau mă lua în râs. Nu credeau că poți intra. La acel moment, erau 50 de candidați pe un loc, așa că nimeni nu credea că pot intra la Teatru. I-am mințit pe toți că dau la Drept, inclusiv pe părinți, pentru că ei nu știau să țină un secret”, a declarat Pavel Bartoș, pentru viva.ro.

Ce salariu câștigă la PRO TV

El povestește că în studenție a avut colegi și profesori minunați și le dă chiar un sfat viitorilor studenți. „Mutați-vă la cămin, să stați cu toții la grămadă! Asta este viață”, spune Pavel Bartoș.

De-a lungul timpului, el a mărturisit că a fost și ospătar, a lucrat și într-un non-stop, dar a vândut chiar și mărțișoare. Cu toate acestea, după mulți ani de muncă, prezentatorul încasează un salariu foarte bun de la PRO TV, nu mai puțin de 15.000 de euro.

În plus, acesta își rotunjește veniturile și prin intermediul afacerilor personale. Pavel Bartoș are împreună cu soția sa Anca o firmă prin intermediul căreia își semnează contractele. Firma, Hummor Production SRL, a obținut în 2020 un profit net de 48.351 lei, potrivit datelor Ministerului de Finanțe. De asemenea, actorul are și o altă firmă, Comic Entertainment SRL, care a obținut anul trecut din activități de creație artistică un profit de 98.522 de lei.