Ce studii are Culiță Sterp și ce notă a luat la licență? Ce job neașteptat avea înainte să fie faimos și care este numele lui real

22 ian. 2021
Ce studii are Culiță Sterp și ce notă a luat la licență? Ce job neașteptat avea înainte să fie faimos și care este numele lui real
Culiță Sterp

La doar 28 de ani, Culiță Sterp este astăzi unul dintre cei mai cunocuți artiști de pe piața muzicală. După divorțul de celebra Carmen de la Sălciua, popularitatea lui a crescut și mai mult, în special datorita numeroaselor conflicte dintre cei doi, pe care nu le-au ținut deloc ascunse de mass media.

Culiță Sterp, pe numele real Nicoale Sterp este astăzi concurent la Survivor România, emisiune de maximă audiență difuzată pe Kanal D. El este chiar mare favorit la câștigarea trofeului, alături de Jador. Când acesta se va întoarce acasă din Republica Dominicană îl va aștepta iubita lui, care urmează să nască în luna iunie.

Ce notă a obținut la examenul de licență Culiță Sterp

Puțini știu, dar Culiță Sterp, deși nu a avut o viață tocmai ușoară acasă, fiind nevoit să se ocupe de stâna de oi a familiei sale, și-a continuat studiile și după examenul de bacalaureat, ceea ce fosta lui soție Carmen de la Sălciua nu a făcut.

Culiță Sterp cu mașina lui de 100.000 de euro, marca Mercedes. Sursa foto: Facebook

Artistul a finalizat cu succes cursurile Facultății de Științe Economice din Sibiu, obținând o diplomă în management. La lucrarea de licență, el a obținut 7.97, conform voxbiz.ro. De lăudat performanța sa, mai ales că deja începuse să cânte, iar după ce Carmen de la Sălciua a devenit iubita și apoi soția lui, s-a dedicat complet acestui domeniu.

Cele mai grele moment pentru Culiță, înainte să devină faimos

Și nu a greșit deloc pentru că astăzi a devenit un bărbat bogat. Numai anul trecut și-a cumpărat două mașini scumpe în valoare de 200.000 de euro. Însă viața lui Culiță nu a fost mereu doar lapte și miere. El a povestit într-un interviu la Kanal D cum era viața lui la stâna de oi, unde împărțea treburile casnice cu fratele său mai mic, Iancu Sterp, și el fost concurent Survivor România și cele două surori ale sale.

„Când mergeam pe câmp, cu animalele, se mai întâmpla să nu îmi aducă de mâncare, din diverse motive. Nu aveam telefon pe vremea aia, dar conveneam ca la ora 14:00 să îmi aducă de mâncare. Rămâneam de dimineață și până seara fără mâncare, până ajungeam acasă.

Nu prea îmi plăcea această muncă, dar 40 la sută era de plăcere, 60 la sută era de nevoie. Fiind 4 frați, munceam prin rotație și nu aveam mereu bani să plătim muncitori. Și dacă aveam bani, nu prea găseai pe cine să aduci ca să muncească, că este dificil. De câte ori am stat de Crăciun și de Paște la oi… aveam mai multe turme. Iarna era cel mai greu, când fătau oile. Când a plecat tatăl meu de acasă, eu împreună cu un alt băiat am asistat la nașterea a peste 1000 de miei. Am moșit peste 1000 de oi. Aveam 19-20 de ani atunci”, a povestit Culiță Sterp.