Ce salariu primește Gina Pistol de la Antena1 și ce studii are aceasta. Care a fost primul ei job

11 nov. 2020
Ce salariu primește Gina Pistol de la Antena1 și ce studii are aceasta. Care a fost primul ei job
Gina Pistol

Gina Pistol se poate declara astăzi o femeie împlinită. Însărcinată în cinci luni, vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Smiley și în același timp are mare succes cu proiectele sale de la Antena1. Aceasta a prezentat toate cele trei ediții ale Asia Express, emisiune care a avut audiențe record și în prezent este gadză și pentru Chefi la cuțite, care la fel este pe locul 1 în preferințele publicului.

Dacă pandemia a oprit practic planurile pentru cea de-a patra ediție a Asia Express, show-ul culinar continuă și are mare succes, iar Gina Pistol a decis să rămână în proiect până în momentul în care sarcina nu-i va mai permite să vină la filmări. Momentan ea se bucură de un tratament special.

A fost adus și Speak ca și co-prezentator, iar atunci când obosește are o cameră specială în care se poate odihni. Pentru efortul ei, Gina ar primi un salariu deloc de neglijat de la Antena1.

Surse Impact au dezvăluit că pentru proiectul Asia Express ar încasa 15.000 de euro pe sezon, iar pentru Chefi la cuțite o sumă similară. Popularitatea pe care i-au adus-o cele două proiecte a venit la pachet și cu multiple contracte de imagine, așa că în realitatea sumele pe care le încasează iubita lui Smiley în fiecare lună sunt mult mai mari.

Ce studii are Gina Pistol și care a fost primul ei job

Gina Pistol a ajuns o vedetă foarte apreciată astăzi, trecând prin fiecare etapă. Puțini știu că este originară din județul Teleorman și că nu a acut o copilările și o adolescență lipsită de griji. Familia ei era modestă, iar ea nu s-a centrat pe școală. După ce a absolvit Școala de Arte și Meserii, ea a fost obligată să se angajeze pentru a se putea întreține. Și în acest mod a ajuns vânzătoare în Roșiorii de Vede și a renunțat la studii.

După ceva timp s-a mutat la București, unde s-a angajat tot ca vânzătoare, dar de data aceasta într-un magazin de lux, frecventat de persoane publice. De aici doar un pas până la coperta Playboy. A devenit iepuraș, iar pictorialul a fost un succes. A urmat apoi o carieră în televiziune, care astăzi a atins apogeul.