Ce salariu încasează Cove de la Pro Tv pentru emisiunea Vorbește lumea? Câștigă mai mult decât Adela Popescu

24 ian. 2021
Ce salariu încasează Cove de la Pro Tv pentru emisiunea Vorbește lumea? Câștigă mai mult decât Adela Popescu
Cove și Adela Popescu

Cove și Adela Popescu reușesc să-și țină telespectatorii aproape. După mai mulți ani în domeniul televiziunii, cei doi încă reușesc să surprindă publicul cu fel de fel de subiecte în cadrul emisiuni ”Vorbește Lumea” de la Pro Tv. Puțini știu însă ce salariu încasează Cove pentru toată prestația sa.

Cove, sau pe numele complet, Gabriel Coveșanu, are o experiență vastă în domeniul televiziunii. Acesta a notat deja zeci de ani pe micile ecrane, iar acest lucru se poate vedea chiar din veniturile pe care le încasează.

Cu ce se ocupă Cove

Cove s-a făcut remarcat încă de la celebra emisiune ”Surprize, surprize”, prezentată de Andreea Marin. De aici totul a devenit simplu pentru el. Fostul asistent a apărut în mai multe producții de televiziune, iar la momentul acutal ocupă funcția de manager al Teatrului ”Ion Creangă”.

Pe lângă acest job, Cove mai are și apariții zilnice la Tv în fel de fel de emisiuni și este și prezentator al emisiunii ”Vorbește Lumea”, de la Pro Tv, alături de Adela Popescu.

Dacă vă întrebați ce salariu are Cove acum, la Pro Tv, ei bine, se pare că acesta încasează dublu față de salariul pe care îl încasează de la teatrul unde ocupă funcția de manager.

Ce salariu are Cove la Pro Tv

Cu alte cuvinte, conform declarației sale de avere, Gabriel Coveșanu o duce mai mult decât bine. Vedeta deține trei terenuri intravilane și două apartamente în Capitală, la care se adaugă anexele aferente, adică patru boxe și două garaje.

În ceea ce privește salariul pentru funcția de manager de la teatru, acesta este de 106.269 lei. De cealaltă parte însă, televiziunea pare să-i ofere mai mult.

Cove împreună cu soția lui

Pentru postul de moderator, Cove încasează anual încă 182.014 lei. Veniturile acestuia nu se opresc aici. El a mai raportat și o cinci colaborări din care a obținut sume deloc neglijabile: 31000 lei, 14500 lei, 11400 lei, 5000 lei și 1750 lei

După un calcul foarte simplu, anual, veniturile lui Gabriel Coveșanu ajung la 350.000 de lei.

Câți bani câștigă soția lui Cove

Soția lui Cove însă, se situează la polul opus. Aceasta câștigă de opt ori mai puțin decât vedeta de la Pro Tv, în ciuda faptului că ocupă funcția de cadru medical.

Conform documenului menționat, soția lui Cove este angajată la un spital de urgență și are un salariu lunar de 3.500 de lei. Cu alte cuvinte soția acestuia încasează anual 43.050 lei.

Pe lângă veniturile soților, mai există și alocația copilului care, anual, ajunge la 1.536 lei.

Vezi și Ce salariu încasa Adela Popescu de la Pro Tv pentru emisiunea Vorbește lumea? Suma este neașteptat de mică