Ce salariu încasa Florin Călinescu ca jurat de la Românii au talent? Alexandra Dinu câștiga mai mult

21 iul. 2021
Ce salariu încasa Florin Călinescu ca jurat de la Românii au talent? Alexandra Dinu câștiga mai mult

Binecunoscutul actor Florin Călinescu a fost pentru dintre cei patru jurați de la „Românii au Talent” în ultimele sezoane. Deși a ales să plece de la Pro TV, mai mult ca sigur, salariul nu a fost unul dintre motivele acestei decizii. Cu toate acestea, Călinescu nu era cel mai bine plătit, Alexandra Dinu depășindu-l în ceea ce privește încasările.

Călinescu a vorbit chiar el despre salariul pe care îl primea ca jurat la emisiunea „Românii au talent”. Întrebat despre salariile vedetelor de la Pro TV, actorul a declarat că, cel mai probabil, salariul său este cel mai mare, chiar dacă nu știe cât câștigă Andreea Esca.

„Probabil că eu am cel mai mare salariu. Măi, nu știu cine îl are. Dacă îl are Andreea Esca sau Andra sau eu. Nu știu ce salariu are Andi (Andi Moisescu – n red.) sau Andra sau Andreea. Lucrurile astea sunt confidențiale, nu m-au interesat. Măruță m-a rugat să mă uit la el când prezenta o emisiune cu un cearceaf albastru în spate. Și i-am zis lui Adrian Sârbu, după ce a plecat Teo, că el e de adus. Dacă poți să vorbești o seară întreagă cu un cearceaf în spate, poți să faci o emisiune”, a spus Florin Călinescu, conform impact.ro.

Alexandra Dinu ar fi primit cel mai mare salariu

Cu toate acestea, sursa citată susține că Florin Călinescu nu era de fapt cel mai bine plătit, nici măcar în rândul juraților de la „Românii au Talent”. Se pare că fosta soție a lui Adrian Mutu, Alexandra Dinu primea cei mai mulți bani, având un salariu de 60.000 de euro, în timp ce Florin Călinescu primea aproximativ 50.000 de euro.

De asemenea, Andra ar fi primit, în urma contractului negociat chiar de soțul ei, aproximativ 12.000 de euro, iar Smiley și Pavel Bartoș ar fi avut la rândul lor un salariu de 10.000 de euro fiecare.

Actorul s-a supărat pe cei din conducerea Pro TV

Florin Călinescu a ales însă să se despartă de postul din Pache Protopopescu, fiind supărat pe actualul management al postului. Actorul, care are o istorie veche cu Pro TV, a declarat recent că nu a mai rămas nimic din ce era altă dată, postul funcționând acum doar din inerție.

„Nu mai este valabil sloganul de acum 20 de ani. Nu mai este nici pe departe ceea ce domnul Sârbu a realizat pentru că lucrurile atunci aveau o emoție, aveau o particularitate, o energie care începea cu creație, în primul rând adresată poporului nostru, generațiilor tinere care azi sunt mature.

Noi aveam tot timpul grijă să preluăm generațiile în fiecare an. Azi putem să vorbim despre un canal de filme cu ceva publicitate. Spiritul PRO nu mai există!”, declara actorul, conform voxbiz.ro