Ce salariu are Andreea Berecleanu la Prima Tv și cum a ajuns în televiziune. A trecut printr-o adevărată dramă

20 feb. 2021
Ce salariu are Andreea Berecleanu la Prima Tv și cum a ajuns în televiziune. A trecut printr-o adevărată dramă
Andreea Berecleanu

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai îndrăgite jurnaliste din România. La momentul actual, aceasta prezintă știrile de la Prima Tv, pentru care primește o remunerație destul de frumușică. Puțini știu însă cum a ajuns aceasta în lumea televiziunii și prin ce greutăți a trecut în ultimii ani.

Andreea Berecleanu are 40 de ani. Timp de ani de zile, ea a fost imaginea Observatorului de la Antena 1, însă după ce a fost dată afară de la trust, aceasta a avut nevoie de o pauză, revenind în forță la un trust rival.

Cum a ajuns în televiziune

Povestea prezentatoare este una destul de vastă. Ea a debutat în presă la doar 18 ani, la „Cuvântul”. Ulterior, aceasta a lucrat la „România Liberă”, în 1993, iar în 1994 a făcut pasul cel mare și a intrat în televizune, la SOTI, acolo unde era reporter, redactor şi prezentator de ştiri.

În 1994 Andreea Berecleanu a ajuns la Antena 1, iar între anii 1995 şi 2003 a ajuns la rivalul Pro TV. În 2003 însă, s-a întors la rădăcini, în trustul Intact, unde a prezentat Observatorul alături de Andrei Zaharescu, soţul său pe vremea aceea.

2010 însă a fost anul schimbării pentru acest cuplu. Andreea Berecleanu a rămas singură să prezinte știrile, iar după trei ani a și divorțat. Soțul ei a renunțat între timp la televiziune și în momentul de față ocupă funcția de consulul general din Africa de Sud.

A fost înșelată de primul soț

Despărțirea celor doi nu a fost una prea plăcută. S-au iubit timp de 15 ani cu Andrei Zaharescu, însă bărbatul a înșelat-o cu soția avocatului. Chiar avocatul său a făcut mărturisea șocantă, însă susținea că povestea era una destul de veche, iar Andreea nu a aflat de la el.

De asemenea, el a povestit și cum și-a dat seama că soția sa se întâlnea cu Zaharescu.

‘‘Eu cu soţia mea nu mai eram împreună, eram despărţiţi, dar eram în continuare parteneri de afaceri. Eram la birou şi am văzut un mesaj pe telefon. Am tastat să văd al cui era numărul. Am fost şocat să aflu că fosta soţie s-a cuplat cu Zaharescu. Andreea nu a aflat de la mine, a aflat din altă parte.

Relaţia lor a început cu mult timp înainte să apară în presă. Zaharescu o înşela pe Andreea cu soţia mea. A început cam prin 2010. El era cu Andreea atunci. Au fost o perioadă separaţi, dar s-au combinat când el era purtător de cuvânt. Nu s-a putut până atunci. Eu nu i-am spus Andreei nimic, abia apoi, după ce a aflat din altă parte, am discutat despre asta”, mărturisea avocatul.

Ce salariu încasează la Prima Tv

Apele s-au calmat însă pentru vedetă. Aceasta s-a recăsătorit cu Constantin Stan, un cunoscut medic estetician, cel care i-a fost alături inclusiv după ce a fost dată afară de trustul Intact. Și ea la rândul ei i-a oferit un sprijin pe parte de comunicare în domeniul său.

Provocarea de la Prima Tv a venit însă la momentul potrivit. Pentru postul de prezentatoare la principalul jurnal al știrilor, Andreea Berecleanu este plătite cu nu salariu de 5.000 de euro lunar.