Ce salariu are Amalia Enache la Pro Tv și ce studii are la bază. Își dorea cu totul altceva în copilărie

02 mart. 2021
Ce salariu are Amalia Enache la Pro Tv și ce studii are la bază. Își dorea cu totul altceva în copilărie
Amalia Enache

Amalia Enache este una dintre cele mai vechi prezentatoare de la Pro Tv, alături de Andreea Esca. Puțini știu însă ce studii are vedeta, cum a ajuns în televiziune și ce salariu încasează pentru munca prestată în cadrul postului de televiziune.

Amalia Enache este din Hunedoara, iar viața ei a fost o adevărată surpriză. Pe când era mică, vedeta își dorea să fie medic, însă tatăl său și-a dorit să o vadă jurnalistă, lucru care s-a și întâmplat.

Ce studii are Amalia Enache

Drept urmare, Amalia Enache a început încă din liceu să se centreze pe jurnalism. S-a ocupat de revista liceului, apoi s-a înscris la Facultatea de Jurnalism din Timişoara.

După finalizarea studiilor s-a orientat spre televiziunea locală, apoi şi-a depus CV-ul la Pro TV, iar de aici totul a prins contur. Vedeta a fost angajată imediat, iar de atunci nu și-a mai schimbat jobul.

Mai mult de atât, Amalia Enache nici nu a absentat prea mult. Ea a lipsit doar atunci când a rămas însărcinată, iar după naștere, a revenit în forță, cu o siluetă de invidiat.

Ce salariu încasează la Pro Tv

Amalia Enache a prezentat de-a lungul carierei sale mai multe buletine de știri, însă acum a rămas gazda jurnalului de la ora 22:30, împreună cu Cristian Leonte.

Având în vedere dedicația și ambiția pe care o arată, Amalia Enache încasează un salariu de 7.000 de euro pe lună de la Pro Tv, semn că munca sa este răsplătită bine.

Cine este soțul Amaliei Enache

Dincolo de platoul de știri, Amalia Enache este căsătorită și are o fetiță pe nume Alma. Soțul ei este make-up artist, iar o bună parte din timp cei doi au lucrat și împreună.

Acum însă, soțul ei este plecat în Argentina, America de Sud, însă vedeta preferă să rămână în Capitală cu job-ul și viața pe care și-a construit-o aici.

”Sunt mai bine ca niciodată, evident datorită fiicei mele și a tatălui ei. A fost foarte mult timp cu noi, acum. Atunci când lucrurile sunt foarte clare de la început şi când situaţia e aşa cum e, dacă lucrurile sunt asumate şi le ştiu, le înţeleg de la bun început că sunt într-un anume fel, pentru mine iau partea bună şi sunt foarte multe părţi bune în această poveste”, mărturisea vedeta de la Pro Tv.