Ce job are acum Cosmin Cernat? Acesta prezenta până nu demult la Kanal D, Exatlon și Survivor România – Fan Arena

06 ian. 2021
Ce job are acum Cosmin Cernat? Acesta prezenta până nu demult la Kanal D, Exatlon și Survivor România - Fan Arena
Cosmin Cernat a prezentat trei ediții ale Exatlon, un reality show cu maximă audiență, pe Kanal D

Sâmbătă, 9 ianurie, de la ora 20.00, începe un nou sezon al reality show-ului Survivor România, pe Kanal D. Două echipe, formate din câte 12 concurenți, Faimoși versus Războinici, se duelează pentru marele premiu în valoare de 50.000 de euro. Ediția precedentă a fost câștigată de cântăreața Elena Ionescu, iar prezentator a fost Dan Cruceru.

Daniel Pavel este noul prezentator de la Survivor România

Cosmin Cernat, cel care moderase trei ediții Exatlon, o producție similară, a fost gazda Fan Arena, emisiunea care venea în continuarea Survivor România și comenta evenimentele din episodul difuzat, împreună cu apropiați ai concurenților. Toți fanii emisiuni se așteptau ca acesta să prezinte noua ediție a reality show-ului de pe Kanal D, dar reprezentanții postului au anunțat că Daniel Pavel va avea acest rol.

„Pentru mine, Survivor România reprezintă, în egală măsură, cea mai mare provocare profesională de până acum, cât și oportunitatea testării unor limite de anduranță fizică și psihică, pe care le întâlnești în viață doar dacă ai noroc.

Și mă refer la noroc așa cum îl vedeau anticii, adică acel noroc care îi favorizează, exclusiv, pe cei puternici și curajoși. Telespectatorii vor avea ocazia să vadă în sezonul al doilea, așa cum s-au obișnuit, oameni cu o ambiție și o determinare ieșite din comun. E un privilegiu pentru mine să fiu alături de acești concurenți, să le observ și comentez evoluțiile. Voi încerca să le transmit celor de acasă cât mai mult din emoțiile lor uriașe”, a declarat Daniel Pavel, potrivit voxbiz.ro.

Ce job are Cosmin Cernat acum

Cu ce se ocupă acum Cosmin Cernat? Ei bine, este posibil ca acesta să rămână în echipa Survivor România și să prezinte în continuare Fan Arena, dar în momentul de față acesta are un alt job, complet nou pentru el. Este cel mai nou realizator din echipa Radio Impuls, radio care se află tot în trustul Kanal D. El s-a alăturat proiectului în această toamnă, iar pe 20 septembrie a avut și prima emisiune.

„Să prezint o emisiune pe undele radio reprezintă ceva cu totul nou în viața mea profesională, o provocare și o bucurie uriașă. Lucrez în media de 25 de ani, în televiziune și comentariul sportiv, am trecut printr-o serie de etape și sunt fericit că pot să mă implic acum într-un asemenea produs radio. Emisiunea de interviuri „Invitatul de 12” face apel și la experiența mea de intervievator și pot să spun că este o reală plăcere să stau de vorba cu invitații mei, să aflu cât mai multe lucruri despre viața lor, despre carieră și formarea lor. Am avut plăcuta supriză să mi se spună că am voce radiofonică, cred că „timbrul”, cadența vin din comentariul sportiv. Tot ce am acumulat până acum în profesia mea mă ajută în această nouă etapă, căreia mă dedic cu mare bucurie”, a declarat Cosmin Cernat.

Mesajul lui Cosmin Cernat pentru ascultătorii săi

Fostul prezentator de la Exatlon a transmis și un mesaj pentru fanii săi. Acesta le cere să fie îngăduitor cu el întrucât este la prima experiență în radio, dar promite multe surprize și îi invită pe toți să fie alături de el, în fiecare duminică, de la ora 12.00.

„Îi rog pe cei care mă ascultă să fie îngăduitori cu mine, că sunt la început. Și îi invit să nu rateze „Invitatul de 12”, în fiecare duminică, de la 12:00, la Radio Impuls. Pentru că vor fi surprinși să îi asculte pe invitații mei povestind lucruri nespuse până acum. Sunt întrevederi relaxate, care îi pun în lumină pe cei aflați în fața mea, din diverse perspective. Vă mulțumesc!”, este mesajul lui Cosmin Cernat.