Câți telespectatori se uită la fiecare episod din Las Fierbinți? Ce cotă de piață aduce serialul postului Pro Tv

12 mart. 2021
Câți telespectatori se uită la fiecare episod din Las Fierbinți? Ce cotă de piață aduce serialul postului Pro Tv
Bobiță din Las Fierbinți

Românii continuă să se uita în număr mare la serialul Pro Tv Las Fierbinți, iar cifrele de audiență sunt de fiecare dată unele impresionanet. Joi seară, la nivel național, peste 2 milioane de telespectatori au urmărit cu entuziasm aventurile personajelor îndrăgite din celebrul sat.

Serialul a fost lider absolut de audiență și a înregistrat, pe targetul comercial național, o medie de 13.5 puncte de audiență și 29.8% share pe segmentul de public 21-54 național, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția a doua înregistra 8.4 puncte de rating și 18.4% share.

Pe targetul comercial, lucrurile au stat la fel. Serialul a înregistrat o medie de 10.9 puncte de rating și 28.7% cotă de piață, pe segmentul comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 6.7 puncte de rating și 17.6% share.

Anca Dumitra, bucuroasă că publicul încă așează Las Fierbinți pe locul 1 în audiențe

„Noi filmăm cu drag și cu spor pentru serial și ne bucurăm că acest sezon este la fel de amuzant și pe placul celor care ne urmăresc. Vă urăm vizionare plăcută în continuare!” a declarat Anca Dumitra.

Simpaticii fierbințeni își duc viața în ritmul haios care i-a consacrat și care binedispune milioane de telespectatori, de ani de zile. Săptămâna aceasta ne-am amuzat din nou alături de ei și am urmărit cum Brânzoi s-a decis să intre în politică. „Eu vreau să fiu primar, ăsta e visul meu și vreau să îl ating!”-  Brânzoi.

Auzind de asta, Bobiță nu a fost convins și l-a sfătuit să uite de acest plan: „Mă Brânzoi, dar și eu mai visez noaptea mă, când dorm, dar când mă trezesc, uit ce am visat și îmi văd de ale mele! Dar de ce nu te-ai făcut tu Superman, dacă e așa?”

Săptămâna viitoare personajele din Las Fierbinți ne așteaptă cu alte situații și glume care ne fac să râdem cu gura până la urechi. Urmăriți serialul în fiecare marți și joi, de la ora 20:30, la PRO TV.