Câți bani primește Andreea Mantea de la Cristi Mitrea ca și pensie alimentară pentru fiul lor, David. Vedeta Kanal D a făcut mărturisiri cutremurătoare

29 aug. 2021
Câți bani primește Andreea Mantea de la Cristi Mitrea ca și pensie alimentară pentru fiul lor, David. Vedeta Kanal D a făcut mărturisiri cutremurătoare
Andreea Mantea cu fiul ei, David

Andreea Mantea este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România la ora actuală. Aceasta a debutat ca asistentă TV la Antena 1, dar treptat s-a impus pe piață ca și prezentatoare. Ea a bifat deja mai multe proiecte de succes, ultimul cu mare ecou fiind Puterea Dragostei, show-ul matrimonial de la Kanal D care are un public foarte numeros.

Andreea Mantea a acceptat să locuiască în Turcia alături de fiul ei David pentru a filma emisiunea de la postul turc de televiziune, dar când i s-a propus să rămână și pentru sezonul 3 a spus pas. Totuși producătorii de la Kanal D au apreciat devotamentul ei și i-au oferit posibilitatea să rămână în trust.

Andreea Mantea a făcut mărturisiri cutremurătoare despre relația cu Cristi Mitrea

Vedeta are astăzi emisiunea ei, Trăiri alături de Andreea Mantea, unde prezintă mai multe cazuri sociale și unde personaj central este și fiul ei, David, un copil extrem de sensibil, sentimental, foarte bine crescut și extrem de frumos. Micuțul a cucerit imediat publicul cu inocența lui.

Tatăl său este luptătorul Cristi Mitrea, care inițial nu a dorit să-și recunoască fiul. El a fost ales de Andreea Mantea, după ce a participat la show-ul de la Antena 1, Burlăcița. Ea a rămas însărcinată, dar el s-a purtat foarte urât cu ea. Aceasta a făcut mărturisiri cutremurătoare despre acea perioadă.

„A venit timpul să vă fac o confesiune. Este despre mine și despre copilul meu. M-am ferit să vorbesc public despre povestea dintre mine și tatăl copilului meu pentru că mi-a fost mult prea greu și prea rușine să îmi expun public toată suferința prin care am trecut. Mi-a fost prea rușine ca acest copil să vadă sau să citească despre tot ce mi-a făcut tatăl lui. Am vrut sa îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec”, a fost dezvăluirea Andreei Mantea.

Ce pensie alimentară îi plătește Cristi Mitrea fiului său și al Andreei Mantea

Acum, însă aceasta se înțelege bine cu Cristi Mitrea, care între timp a decis să-și recunoască fiul și chiar să-i fie alături în momentele importante din viața lui. Îi plătește inclusiv o pensie alimentară, dar suma este una ridicolă. Cei de la Playtech.ro susțin că ar fi vorba de 200 de euro.

Oricum Andreea Mantea nu duce lipsă de bani. Aceasta are multe contracte de imagine și este foarte bine plătită și de cei de la Kanal D, astfel că are conturile pline. Ea are și o relație cu un producător de mai mulți ani și este în prezent o femeie fericită și împlinită.