Câți bani încasează Dan Badea de la Antena 1. Ce studii are și cum a ajuns în lumea comediei

19 feb. 2021
Câți bani încasează Dan Badea de la Antena 1. Ce studii are și cum a ajuns în lumea comediei
Dan Badea

Dan Badea este unul dintre cei mai apreciați comedianți români. Pe lângă cariera sa în stand up comedy, el este și prezentator al emisiunii iUmor, funcție pentru care Antena 1 îl plătește destul de bine. Puțini știu însă detalii despre viața acestuia și cum a evoluat în carieră.

Dan Badea are o istorie destul de interesantă. El a fost căsătorit cu celebra cântăreață, Lora, prezentatoarea de la emisiunea Vorbește Lumea de la Pro Tv. Mariajul nu a ținut însă prea mult, iar cei doi au divorțat, motivul real rămânând un real mister.

Comediantul și-a refăcut viața la scurt timp. S-a recăsătorit cu Mădălina alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Același lucru s-a întâmplat și cu Lora.

Dan Badea și Lora

Cum a ajuns Dan Badea în televiziune

Dan Badea are 44 de ani și și-a dorit mereu să apară pe micile ecrane. El a studiat Arta Teatrală la Universitatea IL Caragiale și  jucat şi în producţiile româneşti Occident (2002), Un cartuş de Kent şi un pachet de cafea (2004), Nesfârşit (2007) şi Aniversarea (2009).

Deși a terminat o facultate care i-ar putea aduce o mulțime de oportunități, primul job al comediantului a fost de DJ. Numele său era DJ Star şi a fost extrem de apreciat la începutul anilor 2000. El i-a însoţit pe scenă pe Delia, Fizz, ori Hi-Q.

De la DJ la comediant a fost un singur pas. Treptat, acesta a renunțat la munca de DJ și în timp a ajuns unul dintre cei mai apreciați comedianți din întreaga țară. Glumele lui au fost ascultate de mii de oameni, lucru care se întâmplă și acum.

Ce salariu are la Antena 1

Pandemia i-a cam stricat planurile. Evenimentele publice nu s-au mai ținut, însă comediantul a rămas cu job-ul de prezentator din cadrul emisiuni iUmor de la Antena 1.

El prezintă emisiunea alături de Șerban Copoț. Cei doi încântă publicul săptămână de săptămână și sunt bine plătiți pentru munca prestată. Atât Dan Badea cât și Șerban sunt plătiți de Antena 1 cu un salariu de 4.000 de euro lunar.