Câți bani câștigă Marian Vanghelie acum, când nu mai face parte din PSD! Salariul pe care îl încasează lunar

Câți bani câștigă Marian Vanghelie acum, când nu mai face parte din PSD! Salariul pe care îl încasează lunar

Era o vreme când Marian Vanghelie era unul dintre cei mai puternici lideri ai PSD. Ca primar al Sectorului 5, acesta a cunoscut o dezvoltare financiară de invididat, iar acum continuă să trăiască în lux. A candidat în septembrie la alegerile locale, dar oamenii nu i-au mai acordat votul și probabil își va încerca norocul și la parlamentare, mai ales că politica l-a făcut celebru și bogat.

Marian Vanghelie locuiește în prezent într-o frumoasă vilă la Snagov, despre care susține că ar fi închiriată. Dar potrivit ultimei sale declarații de avere, el este și proprietar a două apartamente foarte scumpe, de peste 100 mp. În plus mai deține o mașină Mercedes fabricată în anul 2000, ceasuri de peste 70.000 de euro și tablouri de 85.000 de euro. În plus are și împrumuturi în valoare de 1.700.000 lei sau euro, întrucât documentul nu specifică moneda, unei persoane fizice.

Ca venituri, în declarația de avere nu există nimic. Invitat în cadrul emisiunii lui Denise Rifai, acesta a fost obligat să răspundă ce salariu are și din ce bani trăiește în prezent.

Ce salariu încasează astăzi Marian Vanghelie

”Eu fac bani și când dorm. Când eu dorm, oamenii muncesc pentru mine, am oameni foarte mulți care mă respectă, care au încredere în mine, și fac bani și când dorm, pur și simplu. Dacă eu vreau într-o zi să dorm până la 4, eu în timpul ăla fac bani”, a spus Marian Vanghelie la Kanald D.

”Eu nu sunt angajat ca să câștig pe lună. Eu când câștig, câștig, când nu, nu. Câstigi bani pe lună când ai un salariu… Nu am o problemă cu grija zilei de mâine, dar nici nu am reședințe de 5.000 de mp. Stau într-o casă normală, în care trebuie să fie un politician cu familia lui. Știu să fac business, dar nu fac o fală din asta. Pe mine nu m-ați văzut prin discoteci, prin cluburi. Îmi doresc altceva de la viață. Știu ce este frumos, să mă respect, știu unde să mă duc în locurile civilizate ale acestei lumi, dar cu o anumită decență. Eu nu vreau să mă pozez pe unde mă duc. La mine nu o să vedeți pe Facebook poze de unde mă duc”, a mai spus Marian Vanghelie în emisiunea lui Denise Rifai.